Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gólyatábor a Corvinuson?

Gólyatábor a Corvinuson?

Figyelt kérdés

Tudnátok példát mondani milyen feladatok voltak?Nem megalázóak?Mi van ha a csoport tagokkal nem jössz ki egyáltalán?igy jártál?...A fiuk nem erőszakosak?megértik ha csak BARÁTKOZOL? a pasim eléggé aggódik...megbántad v nem?ha igen miért?...ajánlod v nem?miért?...volt e problémád ott vkivel és milyen? egyszóval BÁRMI jöhet amit mondanál róla:D

köszi

2010. aug. 4. 01:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát az attól függ, hogy melyik karon mész...én KIKes vagyok, nem lett életem legnagyobb bulija, de legalább megismerkedtem pár emberrel, ami nagyon jól jött idén suliban, van aki nem jött és így is szerzett barátokat, de szerintem azoknak sokkal nehezebb a dolga. Egyébként emberfüggő, hogy mennyire élezed. Van aki isteníti és idén is megy, de egyébként nagyon tré volt az egész. Ahhoz képest, hogy igazgatásszervezők csinálták, semmi nem volt megszervezve. Kaját alig kaptunk, büfé persze nem volt, így venni se tudtál. Se innivalót, csak nagy ritkán pár nap múlva, ha kinyitott a büfé kb fél órára. Azok voltak a "menők" akik eleve vittek magukkal piát, ők rögtön találtak "barátokat"...gondolom érted. Egyébként a gólyák a feladatokban se túlzottan, de azon kívül meg pláne nem kaptak piát. A másodikosok persze dugig voltak piával, ingyen kapták a büféből is, amiért te rohadt sokat fizethettél. De hozzátenném, ennek nagy része mindegyik GTre igaz, mert a GT nem a gólyának buli, hanem a szervezőknek, akik már ismerik egymást. Egy zárt mag szervezi, jóformán egy nyaralás nekik. Neked inkább csak azért jó, ha jó, mert megismersz pár arcot. De volt, aki hazament, olyan rosszul érezte magát. Én még egyszer biztos nem megyek...de ez egyéni vélemény. Kérdezz meg mást is, üdv: Z.
2011. júl. 19. 14:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Jah, de ha fiú vagy erősen ajánlom, nekik sokkal bulibb volt az egész. Persze érthető, sokkal könnyebben haverkodnak össze, és nincs olyan rivalizálás, mint a lányok közt. Egyébként a feladatokat illetően rendesek voltak, nem volt gáz feladat, és ha nem akartad csinálni se történt semmi katasztrófa. A mi mentoraink nem voltak épp talpraesettek, ezért a mi csapatunk nem kovácsolódott össze, ezen is rengeteg múlik. Ha másik csapatba kerültem volna, szerintem én is borzasztóan élveztem volna az egészet. És ne érts félre, az h nem mennék el megint, nem azt jelenti h megbántam, csak azt, h egy éppen elég is volt ebből. Egy jó tanács: ne akarj másnak látszani, csak azért h befogadjanak. Annyi ember van ott...kell találnod valakit, akivel önmagadként jól tudod érezni magad. Felesleges másoknak "nyalizni", mert úgyse fogadnak be, akik előre eldöntik, h "méltó" vagy e közéjük. Én azt mondanám menj el. Még ha rossz is, tudod h nem hagytál ki semmit. És valszeg bánnád ha kihagynád. :) további szép napot, majd írj ha gondolod, h h döntöttél és milyen volt(már ha mész)
2011. júl. 19. 14:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Kár érte :S

A gólyatábor legendás a Corvinuson, de csak a Közgáz karokon (T, K, G karok), a KIK-en nem igazán...

2011. júl. 19. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon köszönöm a választ!

Biztosan elmegyek, nem hagynám ki, bár picit visszavett a lelkesedésemből a beszámolód, de hátha :)

Tiszta lappal kezd mindenki, aztán én középsuliban eléggé elrontottam a csoportba integrálódást és csak 11. körül sikerült a közösség szerves részévée válnom, így sose lehettem igazi "menő", bár rengetegen szeretnek. Ezt máshogy szeretném csinálni idén.

Amúgy én G karra jelentkeztem, remélem jól fog sikerülni ez a dolog.

Egy a bibi, még az sem biztos, hogy felvettek... Szóval eléggé pofára fogok esni ha nem, mert már beleéltem magam :\ De a remény hal meg utoljára, szóval :)

2011. júl. 19. 17:34
 15/16 anonim válasza:
83%

Felvettek? :)

Én is oda jelentkeztem és igen! EZAZ.

Az integrálódással pedig dettó úgy jártam mint te, csak nekem az utolsó 1-1.5 évre sikerült igazi menővé válni :D

2011. júl. 26. 00:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem 1 pont kellett volna :( 450-em volt és 451 volt a ponthatár.... szóval sajnos nem sikerült.

neked pedig gratula!!! :-)

2011. júl. 26. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!