Gólyatábor a Corvinuson?
Tudnátok példát mondani milyen feladatok voltak?Nem megalázóak?Mi van ha a csoport tagokkal nem jössz ki egyáltalán?igy jártál?...A fiuk nem erőszakosak?megértik ha csak BARÁTKOZOL? a pasim eléggé aggódik...megbántad v nem?ha igen miért?...ajánlod v nem?miért?...volt e problémád ott vkivel és milyen? egyszóval BÁRMI jöhet amit mondanál róla:D
köszi
Kár érte :S
A gólyatábor legendás a Corvinuson, de csak a Közgáz karokon (T, K, G karok), a KIK-en nem igazán...
Nagyon köszönöm a választ!
Biztosan elmegyek, nem hagynám ki, bár picit visszavett a lelkesedésemből a beszámolód, de hátha :)
Tiszta lappal kezd mindenki, aztán én középsuliban eléggé elrontottam a csoportba integrálódást és csak 11. körül sikerült a közösség szerves részévée válnom, így sose lehettem igazi "menő", bár rengetegen szeretnek. Ezt máshogy szeretném csinálni idén.
Amúgy én G karra jelentkeztem, remélem jól fog sikerülni ez a dolog.
Egy a bibi, még az sem biztos, hogy felvettek... Szóval eléggé pofára fogok esni ha nem, mert már beleéltem magam :\ De a remény hal meg utoljára, szóval :)
Felvettek? :)
Én is oda jelentkeztem és igen! EZAZ.
Az integrálódással pedig dettó úgy jártam mint te, csak nekem az utolsó 1-1.5 évre sikerült igazi menővé válni :D
Nekem 1 pont kellett volna :( 450-em volt és 451 volt a ponthatár.... szóval sajnos nem sikerült.
neked pedig gratula!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!