Gólyatábor a Corvinuson?
Tudnátok példát mondani milyen feladatok voltak?Nem megalázóak?Mi van ha a csoport tagokkal nem jössz ki egyáltalán?igy jártál?...A fiuk nem erőszakosak?megértik ha csak BARÁTKOZOL? a pasim eléggé aggódik...megbántad v nem?ha igen miért?...ajánlod v nem?miért?...volt e problémád ott vkivel és milyen? egyszóval BÁRMI jöhet amit mondanál róla:D
köszi
ha ennyire fontos a pasid, akkor ne járj egyetemre!
Amugy mivel értelmes (viszonylag) emberekről beszélünk, ezért nem fognak rád mászni! Lesz ott még más nőnemű is erre nem gondoltál;-)
Miért kell rögtön megbántad meg hasonlókat feltételezni? ez az egész arról szól, hogy érezd jól magad...
de asszem neked nem való a gólyatábor! -.-
Én nem a bce voltam gólyatáborban. De gondolom ugyanolyan az összes.
Undorító volt az egész mint, ha az lett volna a szakom PIA és SZEX(Bsc). Gyakorlati tábor. A másik ami még undorítobb volt, h vkin láttam h nem akarja megcsinálni a feladatot vagy más volt a véleménye a dolgokról még is megcsinálta csak azért h befogadják és h party arc legyen ...
Nekem ez nem volt szabadság h 18 évesen (elvileg nagykorú) rákényszerítsenek olyan dolgokat amit nem akarok.
Én tavaly voltam a Corvinus gólyatáborában, és életem egyik legnagyobb élménye volt.
Nagyszerű a szervezés, nagyon ötletesenk a programok, és nem a szivatásról szól a dolog, hanem az ismerkedésről, a jó hangulatról. Nem mondok példát, nem akarom lelőni a poént (de annyit mondhatok, hogy nagyon királyak). Egyébként ha nem akarsz valamilyen feladatot megcsinálni, vagy nem akarsz inni, akkor senki sem szól meg érte. Az instruktorok kifejezetten figyelnek arra, hogy ne legyen senkiben rossz érzés, vagy ne legyen megalázó helyzet.
Nagyon nagyon sokan lesztek, biztosan találkozol majd olyanokkal, akikkel jól kijössz.
"A fiúk nem erőszakosak?" - ezt nem is értem. A corvinusos srácok egy külön állatfaj, vagy mi? Simán BCE hallgatók, fiatalok, nem pedig (rád) kiéhezett elmebeteg kanok. Szoktak szerelmek vagy kevésbé komoly, rövidke kapcsolatok szövődni, de ezt az erőszakot nem is értem. (Valószínűleg itt nem is a gólyatábor a fő probléma, hanem a féltékeny pasid...)
"Volt-e problémád ott valakivel...?" - na szép is lenne, ha pár nap ismerettség után összezördülnék valakivel. Ennél azért intelligensebb emberekből áll a felhozatal.
Én borzalmasan örülök, hogy részt vehettem ebben az élményben.
Ja és egy jó tanács: ha egy ilyen egyetemre jársz, kezdj el vesszőket használni ;)
Gyáhh,bocs de am kitűnő a helyesírásom XD,most viccen kívül,de gépen sosem úgy írok ahogy illene :S:$.
Köszi az értelmes válaszokat. Még azelőtt kérdeztem, hogy a barátomnak szóltam volna, egyébként szó szerint KÜLD, nem akarja, hogy miatta ezt kihagyjam. A "szivatósak a feladatok, és erőszakos fiúk" ötlet innen a gyakoriról jött. Volt aki írta, hogy így meg úgy megbánta stb.,meg, hogy kinézték, mert nem tett meg feladatokat, vagy pl. nem volt hajlandó részt venni a vetkőzésben :S.
Más gólyatáborokban (hogy csak pl. az 'ősrivális' BME-t említsem) tényleg nagyon durva dolgok vannak. De a Corvinuson nem kell aggódnod. Szerintem nem bánod meg, ha elmész. Csak vigyél mozákot és csicsizacsit :) ;)
Egyébként milyen szakra fogsz járni?
hogy mit vigyek? :O
nemzetközi igazgatásra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!