Tanárok miért nem tesznek semmit az iskolai bántalmazás ellen?
Ahol van normális házirend, és be is tartják, ott ilyen esetekben hamar eljön a fegyelmi tárgyalás, ahol legfeljebb a második alkalommal simán meg lehet szavazni az áthelyezést másik intézménybe. Csak a tanári kar és a vezetés határozottságán múlik. Addig pedig meg lehet keseríteni az értetlen, agresszív gyerek életét válogatott módokon.
Nyilván nem azt mondom, hogy így kell kezdeni, de ha a szép szóból sokadjára sem ért...
áthelyezés másik intézménybe...
Lehet, hogy a kommunizmusban volt ilyen, de ma már nincs. Az új iskolának fogadnia kell a diákot, nem lehet csak úgy rákényszeríteni.
Az osztályfőnököm végignézte, ahogy kerget 10 cigány. Miért?
1. kommunista volt (az a fehér ember csak rossz lehet felfogású)
2. Félt a kiscsaládoktól
3. Nem akarta, hogy rászálljon a 10 cigány.
A pedellus meg csak bámult...
A lehető leghamarabb mentem egyházi gimibe, ahová nem vettek fel cigányokat.
Én teljesen megértem a kormány motivációját az iskolaőrség kialakítására, csak sajnos szokás szerint ezt is ramatyul vitelezik ki.
Inkább mentsünk meg kevesebb magyar gyereket a cigányoktól, és csak jövőre kezdődjön az iskolaőrség, de akkor az legyen fasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!