Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanárok miért nem tesznek...

Tanárok miért nem tesznek semmit az iskolai bántalmazás ellen?

Figyelt kérdés
Ti, tanárok miért nem tesztek semmi, azt hiszitek, hogy majd megoldódik?

2020. aug. 2. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Mert kb. semmi eszköz nincs a kezükben. És nem vállalják be, hogy minden nap megverje őket a "család".
2020. aug. 2. 12:37
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Mert a tanároknak manapság semmihez sincs joguk. A gyerekhez hozzá sem érhetek. Ha intőt adok kiröhög. Te mihez folyamodnál? Adj tippeket, kíváncsi vagyok.
2020. aug. 2. 12:37
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Mert a népes családok nem riadnak vissza attól, hogy elégtételt vegyenek az iskolai nevelésért.
2020. aug. 2. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Mert úgy csinálják, hogy a tanárok ne vegyék észre. Ők csak azt látják, hogy a bántalmazott visszaüt, vagy azt, hogy panaszkodik a társaira, így végül még őt büntetik meg.
2020. aug. 2. 14:21
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

Ahol van normális házirend, és be is tartják, ott ilyen esetekben hamar eljön a fegyelmi tárgyalás, ahol legfeljebb a második alkalommal simán meg lehet szavazni az áthelyezést másik intézménybe. Csak a tanári kar és a vezetés határozottságán múlik. Addig pedig meg lehet keseríteni az értetlen, agresszív gyerek életét válogatott módokon.

Nyilván nem azt mondom, hogy így kell kezdeni, de ha a szép szóból sokadjára sem ért...

2020. aug. 2. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

áthelyezés másik intézménybe...

Lehet, hogy a kommunizmusban volt ilyen, de ma már nincs. Az új iskolának fogadnia kell a diákot, nem lehet csak úgy rákényszeríteni.

2020. aug. 2. 19:23
 7/11 anettbp ***** válasza:
20%
Van, ahol azért ha kiderül a dolog és van pszichológus, akkor foglalkoznak a témával egyéni és csoportos keretek között is. Más téma, hogy sok a kutyaütő pszichológus, aki egyáltalán nem tud segíteni, sőt.
2020. aug. 3. 07:34
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Az osztályfőnököm végignézte, ahogy kerget 10 cigány. Miért?

1. kommunista volt (az a fehér ember csak rossz lehet felfogású)

2. Félt a kiscsaládoktól

3. Nem akarta, hogy rászálljon a 10 cigány.

A pedellus meg csak bámult...

A lehető leghamarabb mentem egyházi gimibe, ahová nem vettek fel cigányokat.

Én teljesen megértem a kormány motivációját az iskolaőrség kialakítására, csak sajnos szokás szerint ezt is ramatyul vitelezik ki.

Inkább mentsünk meg kevesebb magyar gyereket a cigányoktól, és csak jövőre kezdődjön az iskolaőrség, de akkor az legyen fasza.

2020. aug. 5. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
A tanárok mellett állnék ha nem tapasztaltam volna meg hogy úgymond jobb környéken normális szülők esetén (tehát ahol nem volt semmi félnivalójuk) sem léptek fel a szadisták ellen. Volt hogy pont azért mert “jaj de elkeseredve az anyukája ha kirúgnánk....”
2020. aug. 8. 01:08
 10/11 anonim válasza:
82%
Én a kilencvenes években voltam általános iskolás és és akkor sem csináltak semmit a tanárok amikor ezt tapasztalták. Végignézték sokszor ahogy engem aláznak és bántanak kb nyolcan ellenem... Amikor anyámmal bementem az igazgatóhoz azt kaptam hogy bírjam még ki azt a kis időt... Az egész brigád egy hitvány féreg. Akkor is és manapság meg főleg amikor zéró fizikai kényszer alkalmazható
2021. febr. 11. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!