Mit tegyek? Gimiben a tanár megalázza, verbálisan bántja a tanulókat, és igazságtalanul értékel?
11-ikes vagyok, és az egyik tanárom szinte mindenkire megjegyzéseket tesz, ha egy minimálisat hibáznak, vagy akár csak úgy. de ezt napi szinten, folyton, ha elterelődik magáról a tantárgyról a téma. bárkit megaláz órán, és pejoratív szavakat mond ilyenkor, és tényleg, akár csak ha egy félreértésről van szó, megaláz az osztály előtt, és lehord mindennek. de sokakkal ezt csinálja. viszont rám valamiért még jobban dühös lehet, és leértékeli a munkáimat, amibe rengeteg energiát teszek, még amikor ugyanazokat írtam is mint aki 5-öst kapott, nekem sokkal rosszabb jegyeket ad rá, persze sértő megjegyzésekkel. és volt egy félreértés az egyik munkámmal régebben, de nagyon sokan az osztályban elkövették ezt. ők minimum egy 3-ast 4-est kaptak rá, én viszont 1-est.
csak az a baj, hogy közben jól tanít, és rengeteg órát tart ő, ezért senkinek sem fordul meg a fejében hogy lépjen ellene. meg nekem nincs barátom az osztályban, ezért a megalázásokkor kinevetnek a többiek, viszont ha mást piszkál, akkor senki nem reagál.
én nem bírom ki már ezt az évet sem, nem hogy következőt vele. már így is sok éve tűröm, de csak egyre rosszabb lesz. de nem válthatok már ilyenkor gimit, főleg hogy a többi tanárt szeretem. de nála hiába dolgozok, direkt lerontja a jegyeim, és a földbe döngöl. nem bírom már a mindennapi szorongást.lehet ilyenkor tenni valamit, anélkül hogy botrány legyen belőle? névtelenül esetleg?
Szólni kell az igazgatónak, de fel is lehet jelenteni.
Sajnos a tied nem az egyedüli eset.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
De lehet tenni az ilyenek ellen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!