Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BGE-PSZK onkoltsegesek! Nem...

BGE-PSZK onkoltsegesek! Nem furcsa ez?

Figyelt kérdés
Azt irjak, hogy utalni aug.19-ig kell, az online beiratkozas csak aug. 24-en nyit. Ma a neptunban probaltam az utalast nezni, hogy hogyan kell majd, de semmi nem volt ott. Elv.amig nem regisztralunk be, addig nem tudunk utalni, de a fizetes hatarideje hamarabb van, mint a rendszer nyitasa. Akkor megis hogyan kene kuldeni nekik 19-ig?
2020. júl. 28. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, én BGE-kvik, kermarkon vagyok. Önköltségesen én is. Tényleg utalni kell addig? Nekem senki nem mondta eddig
2020. júl. 28. 23:53
 2/6 A kérdező kommentje:
"Határidő az önköltségi díj és/vagy az idegen nyelvi képzési hozzájárulási díj első részletének (45%) befizetésére: augusztus 19. "
2020. júl. 29. 09:39
 3/6 A kérdező kommentje:
2020. júl. 29. 09:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez pedig az e-mail-ből: "Amennyiben Ön önköltséges képzésre nyert felvételt, a

féléves önköltségi díj első részletét, 45%-ot a beiratkozás előtt, augusztus

19-ig kell befizetnie. A befizetés a beiratkozás feltétele.

Amennyiben számlát szeretne kapni a befizetett

díjakról, válassza ki a Neptunban a Pénzügyek/Befizetés menüpontot, majd a kiírt tétel

sorának végén található + jelre kattintva válassza a „Befizető” lehetőséget, ahol megadhatja a

számlára kerülő költségviselő (befizető) adatait. Felhívom figyelmét, hogy amíg

a kiírt tétele nem teljesített, addig nem tud regisztrálni"

2020. júl. 29. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
legalabb emailba emlithettek vna..
2020. júl. 29. 12:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi, golyak kaptunk emailt... Lehet en benazom, de a neptun nem enged utalni :(
2020. júl. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!