Erős infós gimnáziumok Budapesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan gimnáziumot keresek Budapesten, ahol erős az informatikai vonal, nem feltétlenül kell informatika tagozatosnak lennie. Kérlek ne írjatok szakgimnáziumokat, és lehetőleg a belvárosban, vagy a budai oldalon keresgélek.
Tudom hogy kicsit sok a kritérium, de hátha vannak ilyen sulik.
Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol!
2020. júl. 27. 17:33
1/4 anonim válasza:
Deák Téri Evangélikus Gimnázium matematika tagozata. Van informatika szakkör, majd info fakt, ahol tényleg lehet tanulni.
2/4 A kérdező kommentje:
Jól hangzik, de nagyon komolyan veszik a hittant? Nem vagyok hívő.
2020. júl. 27. 17:52
3/4 anonim válasza:
Heti 2 hittanora van és kötelező hétfő reggeli áhitat. Ha nem vagy hívő, akkor valoban, inkább keress másik sulit. Sajnálom, mert tényleg jo iskola, én odajártam 8 évig.
4/4 bbmarta válasza:
Úgy tudom, a Szent László Gimnáziumban jó erős az infó tagozat és a suli is szuper! Pesten a legerősebb infóképzést itt kapsz! 80+-os központi javasolt! A Jedlik Ányos Gimnázium infó tagozata sem gyenge Csepelen és a Leövey Klára Gimnáziumban is komolyan veszik az infót, bármelyik tagozatra is mész. Ez utóbbi a IX.kerületben van,nem tudom, neked mennyire esik ki...de ha komolyan gondolod és jó az átlagod, akkor egyértelműen a Szent László a legjobb választás és a közösség, az iskolai élet is szuper. Az én tapasztalatom szerint nagyon megéri picit több utazást is bevállalni egy jó gimiért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!