Miért vannak tele a bevásárlóközpontok mindenféle tanszerrel akciósan, amikor nem lesz iskola, hanem digitális oktatás lesz mostmár?
Köztudott, hogy sem egyetem, sem általános iskola sem középiskola, gimnázium sem nyit ki szeptemberben, hanem a március 16-án bevezetett otthontanulás marad.
Akkor most mi ez a nagy tanszervásár, akciók, miért vannak tele ezzel a boltok most?
Kedves kérdező, a kormány ki akarja vezetni a magántanulóságot, hogy nehogy már bármilyen ok miatt otthon tanulhasson a gyerek. Azért központosították, hogy ne legyen már indok az, hogy túl sokat kell utazni egy megfelelő színvonalú iskolába, vagy hogy ki van közösítve az osztályból.
Aztán visszavezetnék kötelezően mindenkinek, csak digitális oktatásnak nevezve? Ugyan már. Lesz itt még bejárós iskola.
Mert mindenki mást mond. Kinek higyjek?
Azt is mondták, hogy Debrecenbe pl lesz állt és/vagy középsuli valamint gimi de egyetem nem lesz, mert sok a külföldi diák és ne hozzák be a vírust de pl más városban ahol nincs külföldi diák, ott lesz egyetem. Pécs, Szeged Budapest is tele van külföldi diákokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!