Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért vannak tele a bevásárlók...

Miért vannak tele a bevásárlóközpontok mindenféle tanszerrel akciósan, amikor nem lesz iskola, hanem digitális oktatás lesz mostmár?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy sem egyetem, sem általános iskola sem középiskola, gimnázium sem nyit ki szeptemberben, hanem a március 16-án bevezetett otthontanulás marad.

Akkor most mi ez a nagy tanszervásár, akciók, miért vannak tele ezzel a boltok most?

2020. júl. 26. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

Kedves kérdező, a kormány ki akarja vezetni a magántanulóságot, hogy nehogy már bármilyen ok miatt otthon tanulhasson a gyerek. Azért központosították, hogy ne legyen már indok az, hogy túl sokat kell utazni egy megfelelő színvonalú iskolába, vagy hogy ki van közösítve az osztályból.

Aztán visszavezetnék kötelezően mindenkinek, csak digitális oktatásnak nevezve? Ugyan már. Lesz itt még bejárós iskola.

2020. júl. 26. 17:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Mert mindenki mást mond. Kinek higyjek?

Azt is mondták, hogy Debrecenbe pl lesz állt és/vagy középsuli valamint gimi de egyetem nem lesz, mert sok a külföldi diák és ne hozzák be a vírust de pl más városban ahol nincs külföldi diák, ott lesz egyetem. Pécs, Szeged Budapest is tele van külföldi diákokkal.

2020. júl. 26. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk senkinek? Majd egy hónap múlva megtudjuk mi lesz, a szomszéd Julcsika meg mondhat bármit.
2020. júl. 27. 05:58
 14/14 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló, nem az összes fiatal egézséges sőt, nagyon sok cukorbeteg és elhízott van akiknél nem kizárt hogy szövődményeket okozna a vírus illetve tanárok is dolgoznak az iskolában akik túl nyomó részt idősek és egézségtelenek, ja és a 10 év feletti gyerekek is ugyan úgy tudják terjeszteni a vírust mint egy felnőtt, ezt egy dél koreai kutatás állítja amiben több tízezer embert vontak be. Nem beszélve arrol hogy zártterekről beszélünk és ősszel más betegségek is megtámadják a gyerekeket és hogy ha egy durva lázas betegség mellé bekap egy koronát is akkor elég durva szövődmények lehetnek. Ha bezárják az iskolákat az nem befolyásolja a gazdaságot, persze ha létre hozznak gyerekmegőrzőket, de az ovodát és az általános iskola alsó osztályainak nem is kell szerintem digitális oktatás mert nem tudják olyan jól terjeszteni de a középiskolákat mindenkép bekell zárni.
2020. júl. 28. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!