Szerintetek 2020/21-es tanévben otthoni vagy digitális iskola lesz?
Remélem hagyományos oktatás lesz.
A legtöbb szülő, akinek kicsi a gyereke, már nem tud otthon maradni vele, hogy gyakorlatilag a tanár helyett tanítson, mert dolgozni is kell, hiszen valamiből muszáj megélni.
Akik elsősök lesznek (akár általános vagy középiskola, akár egyetem) azoknak mégis hogy menne a rendes társas kapcsolatok kiépítése? Szerintem borzasztóan tud hatni az agyra, ha egy közösségben, egy új helyen, új kihívások között senkit sem ismersz és még csak segítségért sem fordulhatsz.
Mert lássuk be, a neten nem mindenki mutatja a valós arcát.
Persze a szükséges intézkedéseket nem szabad elhanyagolni. Például rendszeres kézmosás, kézfertőtlenítők kihelyezése, felületek gyakori tisztítása és az esetleges maszkviselés.
Egy ismerősöm olyan területen dolgozik ahol jobban belelát a politikai, főként közoktatási dolgokba és pont ma mondta nekem, hogy szeptembertől ugyanúgy digitális oktatás lesz.
Ő biztos jobban tudja, szóval az asszonnyal készülünk lélekben.
Is-is.
Digitális oktatás lesz az egyetemeken. A külföldiek meg a hatalmas létszám miatt.
Gimikben, általános iskolákban meg rendes oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!