Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Óbudai Egyetem Keleti Károly...

Óbudai Egyetem Keleti Károly gazdasági kar 2020 gazdálkodási és menedzsment szakra kiket vettek még fel?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne, hogy jó szak-e?

2020. júl. 24. 04:05
 1/3 anonim válasza:
Hidd el sokakat
2020. júl. 24. 23:59
 2/3 szdittus válasza:
Kozben ha elkezdted megirnad milyen?
2023. júl. 3. 17:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Most láttam a kérdést, remélem még aktuális a válasz.

Elvégeztem, de egyik felvételizőnek sem ajánlom a Keleti Kart. A dékán és a kollégái azon filozofálnak, hogy hogyan tegyék tönkre a lelkiismeretes hallgatók és oktatók önbizalmát. Hallgatóként ha a tanulmányi átlagod átlagon felüli és különböző konferenciákon is sikeres eredményekkel zársz, a legvégén a neked szánt keleti díjat a dékán (a legjobb tanulmányi eredményű hallgató kaphatja szakonként, és csak azok között osztják ki ezt a díjat, akiket a bizottság a záróvizsgán jelölt rá, mert minden érdemjegye jeles) egy olyan hallgatónak adja oda, akinek csak annyi szakmai tevékenysége van, hogy benne volt a HÖK-ben és a 7,5 féléves képzést 8,5 félév alatt végezte el. Továbbá a tanulmányi átlaga sem megfelelő és tudományos munkát sem vállalt az egyetemi évei alatt.

Oktatóként pedig kirúgnak, ha elmondod a véleményed. (Statisztika, Pénzügy, Számvitel tanárokat (melyekből egyébként hatalmas a hiány), több éves szakmai tapasztalattal "közös megegyezéssel" elküldték, vagy az intézet vezetői státuszból szimplán csak kirúgták.)

Borzasztó toxikus légkör van. A legszomorúbb, hogy az egyik kedves szaktársam pl. benne volt a TDK körben, nyert több helyezést is, mondhatni a szak egyik kiemelkedő alakja volt, és végigkísértük, ahogyan egy olyan hallgatónak adta a dékán a kitüntetést a diplomaosztón, akinek nem is járt volna, mert nem felelt meg a TVSZ-ben írtaknak. Volt olyan szaktársam is, aki pl. kitüntetéses minősítésű diplomát szerzett, és még csak nem is ő kapta ezt a díjat.

Mint volt ÓE-s hallgató javaslom a jövő nemzedékének, hogy inkább a BGE-PSZK-t vagy a METU-t válassza, ha a tanulmányi átlaga nem olyan jó. Aki pedig jó eredményekkel zárta a középiskolai tanulmányait annak ELTE vagy BME.

Sok sikert a továbbtanuláshoz mindenkinek.

máj. 6. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!