Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha feljelentek valakit az...

Ha feljelentek valakit az iskolám igazgatójánál és az illetőt kirúgják abból nekem lehet bajom?

Figyelt kérdés
Egy enyhén szólva könnyűvérű lányt akarok feljelenteni az iskola igazgatójánál. Katolikus iskoláról van szó és az igazgató elég szigorú. Arra vagyok kíváncsi hogy mennyi az esélye annak hogy kirúgja illetve hogy ebből nekem lehet-e valami bajom. Bizonyítékaim vannak arra hogy igazam van és ezeket be is tudom mutani az igazgatónak.Mennyi az esélye h kirúgja és megüthetem e én emiatt a bokámat?

2020. júl. 20. 15:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, téged kéne kirúgni, hidd el, senki se szereti a spicliket.
2020. júl. 22. 13:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Az igazgató nem olyan régen van nálunk ezért kérte ha szabálytalanságot tapasztalunk jelentsük h tudja mikre kell figyelni

Még örülni is fog neki

2020. júl. 23. 23:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés?
2020. júl. 24. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerinted az iskolaigazgató nyomozóhatóság?

A rendőrségen jelentsd fel, ha bármilyen szabálysértést/bűncselekményt. Ha még nem vagy 18. akkor szólj a szüleimnek, ők elintèzik

2020. okt. 8. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:

"szólj a szüleimnek, ők elintèzik"

:) Milyen rendesek!

2020. okt. 8. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!