Ha feljelentek valakit az iskolám igazgatójánál és az illetőt kirúgják abból nekem lehet bajom?
Neked és az igazgatónak ehhez mi köze van?
Szerintem esélytelen, de én alaposan meg is tanítanálak arra, hogy azzal foglalkozz, amihez közöd van, nem mások magánéletével.
Miért akarok 'feljelenteni'?
Ha ez csak vmi gyereked árulkodás, akkor nagyon nem jó ötlet, és ha bárki megtudja, akkor utálni fognak, hogy áruló vagy.
Ahogy az előttem szólok mondták neked és az igazgatónak nincs közöd hozzá, ha iskolán kívül történt. Ha iskolában akkor is csak az igazgatónak.
Az előbbi esetben 0%, hogy kirúgják. A második esetben is közelít a nulla felé, ha nem szegte meg a házirendet több ponton, de ha megszegte akkor se biztos, hogy kirúgják.
Emellett bármikor kiderülhet, hogy te nyomtad fel. Ezért mindenki megutálhat(diákok és tanárok is egyaránt), ha komolyabb a dolog meg is verhetnek. Nem ez lenne az első eset, se az utolsó, hogy valakit megverjenek árulkodás miatt.
Te jönnél ki rosszabbul szerintem, mint a lány. Érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e az eset a közutálatot.
Nem derülne ki h én jelentettem fel azért eszem van, nem ő az első akit feljelentek van gyakorlatom ebbe.
És az igazgató szerintem örülne ha szólnék és nem derülne ki h én vagyok a feljelentő
És egyáltalán nem biztos h meg fogom tenni csak kívácsi vagyok arra h mi lehet ebből
A névtelen feljelentés egy normális helyen nem veszik komolyan. Azon már abszolút látszik, hogy gonoszkodni kíván az illető.
Amúgy egyszer minden kiderül. Lehet, hogy nem ma és nem is holnap, de egyszer biztos. Nálunk 6 hónap után derült ki az egyik ilyen mesterkedés. Nem volt túl szép vége.
Emellett nem lennék arra büszke, hogy nyáron az igazgatónak tervezek jelentgetni egy olyan dolgot ami nagy eséllyel nem is az iskolában történt(elvégre a helyszínt még mindig nem mondtad el, így másra nem tudok gondolni). Arra meg főképpen nem, hogy nem az első eset lenne.
Ha már katolikus iskolába jársz az elfogadást nektek nem tanítják? Nem kell mindenki alá tenni a jelentgetésekkel. Egyszer visszafogsz "kapni" mindent és az sokkal rosszabb lesz, mint amit kaptak az általad jelentett diákok. Ez tény, nem ijesztgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!