Nem szokványos tantárgypárosítással el lehet helyezkedni?
Figyelt kérdés
Mindenképpen tanár szeretnek lenni. Iskolában legjobban a fizika és a történelem érdekel. Ha ez a két tárgy lenne a szakom, mennyire lenne nehéz ezzel elhelyezkedni? Illetve még azzal is ijesztgettek, hogy ezzel a két tárggyal nem lenne elég az óraszámom. Ez mennyire igaz?2020. júl. 19. 15:11
1/4 anonim válasza:
Hát alapvetően 2-2 órás tárgyak. A fizika nagyon keresendő e miatt szerintem biztos lenne munkahelyed. Az óraszám hát az attól függ tudod vannak tagozatos iskolák vagy nálunk is heti 4 töri volt, tagozaton is több a fizika. A fizika miatt biztos több osztályod is lesz. Szerintem megoldható, a fizika okán mivel hiány van belőle nagyon.
De ha kevésnek érzed utólag 2 év alatt el lehet még egy harmadik szakot is végezni.
2/4 anonim válasza:
A legjobb tanarom matek-filozofia szakos volt. Ez sem szokvanyos, de el tudott helyezkedni.
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán indul képzés ezzel a párosítással? Én nem vagyok benne biztos.
4/4 Tom Benko válasza:
Ez négy óra. A kötelezőhöz legalább öt osztály kell a kezed alá. A fizikát nagyon keresik, de töritanárból még vannak elég sokan, arra órát nehezebben kaphatsz. Esetleg a falusi iskolajellegű izékben fordulhat elő kellően nagy fluktuáció, hogy töriórát is kaphass, ott viszont jellemzően egy osztály van évfolyamonként, ergo lehet, hogy több iskolába fog kellened tanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!