Hogyan működnek a szabadon választható tárgyak?
Azt értem, hogy a megszabott kreditcélhoz hogyan járulnak hozzá, csak azt nem, hogy mik ezek a tárgyak. A szabválok nem csatlakoznak semelyik szak tantervéhez, hanem csak úgy intézményi szinten bárki választhatja? Vagy a szabválok közt van olyan tárgy, ami egyik szaknak kötelező, de a többin felvehető szabválként?
Példának tudnátok írni néhány tárgy nevét is?
Szabadon választottnak szerintem bármi lehet, ahova beférsz a létszámba.
Pl tudok olyat, ahol direkt meg vannak hirdetve külön a szabválok is egy külön lapra összegyűjtve; de pl az is oda van írva, hogyha más szaknak a tantárgyát akarjuk fölvenni, akkor asszem egyeztetni kell azzal a tanárral, aki azt az adott órát tartja , amit fölvennénk. Meg pl ha már megvan az elegendő kötvál, nem tudom, hogy a többi kötvált is elfogadják-e szabválnak; de talán szerintem igen. Meg még van olyan is, nézd meg, rajta van-e a te sulid; akik már csatlakoztak; tehát innen is lehet szabválokat fölvenni; végén ne felejts el kreditigazolást kérni, viszont lehet, hogy nem mindig számítják be annyi kreditnek a te sulidban, mint amennyi mellé van írva www.kmooc.uni-obuda.hu/institutions De szóval ez is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!