Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért nem enged belépni a...

Miért nem enged belépni a Neptunra legelőször? (elsőévesek)

Figyelt kérdés
Most akarok először belépni a Neptunra. Felvettek a Nyíregyházi Főiskolára, és kollégiumot szeretnék igényelni. Küldtek papírt 29.én, amiben benne van az azonosítóm, és a jelszavam, beírom de azt írja h hibáa azonosító, vagy jelszó. Elvileg ma déltől lehetne belépni, és a kolit igényelni...Kétségbe vagyok esve...segítsetek kérlek.
2010. aug. 2. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:

caps lock nincs benyomva véletlenül?

de telefonálhatsz is nekik, egyeztetni

persze lehet, hogy csak telített a rendszer...

2010. aug. 2. 14:29
 2/9 anonim ***** válasza:
pár napig én se tudtam belépni
2010. aug. 2. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha leírták a levélben, mikortól él a neptun kódod, és azután sem tudsz továbbra sem belépni (nekünk első alkalommal születési dátum volt, nektek mi?), hívd fel a neptun csoportot, a főiskola honlapján találsz telszámot. Vagy tanulmányi osztályt, és ők elirányítanak, vagy megadják a szükséges melléket amin el tudod őket érni.

Nekünk a tényleges beiratkozás után élt a neptun kód, fura, hogy nálatok már most..

2010. aug. 2. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Én sem tudtam először. A levélben ez állj jelszónak pl : 920513 Ne így írd be! Így kell: 19920513

Szólj ha jó lett.

2010. aug. 2. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
*állt
2010. aug. 2. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Előbb is te tetted fel a kérdést nem?(bár ott látszott név..) hívd fel őket

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..

2010. aug. 2. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
én már harmadéves vagyok/voltam, sokszor volt olyan, hogy nem engedett belépni, mert telített volt a rendszer, ha sokan akarnak belépni, pl tárgyfelvételnél is ez van. később is próbálkozz azért.
2010. aug. 2. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyáron miért lenne túltelített? Kizárt.
2010. aug. 2. 16:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Máshol azt írják hogy beiratkozásnál kaptak kódot..én már a levélben amiben hivatalosan értesítenek hogy felvettek. De nekem itt kell kollégiumot igényelnem, és 10.ig... remélem nem az adataim rontották el...
2010. aug. 2. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!