Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok segíteni SZE tárgyfel...

Tudnátok segíteni SZE tárgyfelvétellel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tavaly felvettek az SZE-re levelezős tanító szakra, viszont halasztanom kellett egy évet. Most viszont nem tudom hogy milyen órákat kell felvennem.

Találtam egy "javasolt tárgyfelvételi rendet", viszont kicsit összezavarodtam, de ne kövezzetek meg mert nekem a neptun meg ez a rendszer totál káosz. Szóval akkor mindent ami kötelező ugye fel kell vennem az adott félévben ami ebben a tárgyfelvételi rendben van, és van 5 kötelezően választható tantárgycsoport, amiből gondolom akkor választanom kell annyit hogy meg legyen a megfelelő számú kredit.

Nagyon hálás lennék ha megerősítene valaki, vagy akár ellentmond, mert tényleg lényegében fogalmam sincs hogyan működik. Előre köszönöm

2020. júl. 8. 11:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Csak egy javasolt targyfelveteli matrix van, el lehet tőle térni melyik félévben mit veszel fel.

A vortex codes oldalon sokkal átláthatóbb az egész mintaterv, látni a repüléseket is.

Te valsztod meg, mennyi kreditet veszel fel. (javasolt 30 körül van).

A szabval és kötelezően választhatókat Te valsztod ki, érdemes több félévre elosztani őket, nem muszáj felvenned se feltétlen mindet pláne egyszerre.

Targyfelvetel problémás szokott lenni, a neptun gyakran meghal, mind a 4 szerveren...

A nem kötelező tárgyak hamar be tudnak telni, erre érdemes figyelni. Csak a kötelezőket bővítik.

2020. júl. 8. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!