Az Elte GTI-n van lehetőség nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Nemzetközi gazdálkodás szakon a BGE mintatantervében vannak nyelvórák, az Elténél viszont nem láttam, ez azt jelenti, hogy ott egyáltalán nincs nyelvtanulásra lehetőség? Azt tudom, hogy az órák angolul is felvehetőek, de engem egy második nyelv tanulása érdekelne.2020. júl. 7. 16:55
1/2 anonim válasza:
Én az ELTE-re járok a BTK-ra, de szerintem az egész egyetemen úgy van (főleg mivel a nyelvórák a BTK-n vannak), hogy itt a nyelvszakos órákon nem szeretik a tanárok, ha odakerülnek más szakosok is és szabadon választhatóként szeretnék felvenni a nyelvszakosoknak kötelező órát, mert nincs elég tanár, és alig van kapacitás annyi főre órát hirdetni, akiknek kötelező, nem még pluszban másoknak is. Azt hiszem az egyetem keretein belül fizetős nyelvtanfolyamok indulnak csak olyanok számára, akik nem nyelvszakosok vagy nyelvszakra járnak, de másik nyelvet szeretnének tanulni. Vagy csak egy adott nyelviskolában kapsz kedvezményt, ha ELTE-re jársz, nem tudom pontosan, lehet nem is az egyetem szervezi ezeket a nyelvórákat.
2/2 anonim válasza:
Az ELTÉ-hez közel álló Origó Nyelvi Centrum oldalán ezt találtam:
"AZ ELTE ORIGÓ NYELVI CENTRUM 2020-TÓL NYELVTANFOLYAMOKAT NEM SZERVEZ."
Nem tudom, hogy ezek alapján az ELTE szervez-e/tervez-e valamit nyelvoktatás terén.
Esetleg nem lehet a BME vagy a Corvinus nyelvtanfolyamaira külsősként bekapcsolódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!