Lehetseges igy OKJ-ra mennem?
Figyelt kérdés
Skociaban vegeztem el a kozepsulit ami ha jol tudom nem szamit erettseginek Magyarorszagon. A kerdes, hogy jelentkeztem mukoromepitonek okjra, lehetseges hogy tudok menni igy? Volt mar valaki ilyen helyzetben?2020. júl. 7. 15:25
1/2 anonim válasza:
Ha csak középiskolát végeztél értelem szerű hogy nem számít érettséginek ez sehol nem számít csak ha érettségit is írsz. De ha szerintem jelentkezésnél nem kötöttek bele akkor elég az is. De ahogy nézem csak 8. osztály elvégzése szükséges hozzá szóval érettségi nem kell hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:)
2020. júl. 7. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!