Lehetséges, hogy afta, vagy fogorvoshoz kell mennem?
Figyelt kérdés
Egy hete popcornevés után úgy éreztem, hogy kukoricahéj maradt a hátaó két őrlődik fogam között. Sokáig piszkáltam, mostam, de az érzés csak nem múlt, néhány napja pedig megduzzadt az ínyem, csíp és fáj, bármit eszem. Lehet, hogy még mindig nem jött ki onnan a maradék, esetleg a sok piszkálástól begyulladt az ínyem, és afta lett rajta? Hogyan kezelhetném? Fogorvoshoz csak akkor fordulnék, ha muszáj :)2017. jan. 3. 15:05
1/2 anonim válasza:
Fogselyemmel tisztítsd át a fogaid között és kenegsd naponta 3sazor Gingisol plusz ecsetelővel, ez majd leviszi a guylladást.
2/2 mi a fene válasza:
Sós vizzel öblögetés, gargalizás.Tapasztalat, segit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!