Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok jó pécsi gimiket...

Tudnátok jó pécsi gimiket mondani?

Figyelt kérdés
Nekem leginkább a Babits,Széchenyi,Janus és a Leőwey tetszik de nem nagyon tudok egyikről se semmit.Tudnátok nekem mondani valamit róluk nagyon fontos lenne.Nekem most tanév végén 4,4 volt az átlagom.Nem tudom hogy egyáltalán felvennének.

2020. júl. 7. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Ezek közül a Babits-ot mondják a legerősebb giminek, akik orvosok akarnak lenni, azok mind oda mennek, hiszen ott van ilyen bioszos szak.

A Janus és Leőwey a Babits után vannak, mindkettő elmegy, érdekes szakok vannak rajta. A Széchenyire én is jelentkeztem még akkoriban, viszont örültem, hogy nem oda vettek fel. Végül a Kodályban végeztem, és elégedett voltam vele.

2020. júl. 7. 20:09
 2/7 anonim válasza:
60%

Janusba ne menj!!

Szornyuek a tanarok, csak azokat segitik akik ertenek valamit, es a tobbi diak akinek magyarazatra lenne szukseges annak "nem muszaj iskolaba jarni mert mar nem tankoteles". Van nehany jo tanar, en egyet se kaptam.

Ha most kene valasztanom Leoweybe mennek francia szakra, en azt ajanlom.

Babitsba borzaszto emberek jarnak, szerintem azt keruld.

2020. júl. 19. 16:39
 3/7 anonim válasza:
100%

A Babits az egyetem egyik gyakorló gimnáziuma nagyon sok és képzett tanárral. Egyértelmű, hogy Baranya megye legjobb gimnáziumai között van tartva.

A Leőwey és a Janus sem lenne szerintem rossz választás, minőségi és magas színvonalú az oktatás, különösen az utóbbi intézmény esetében. A Széchenyi meg a Kodály már azért nem egy kategória a fenti 3 gimnáziummal, nem azt mondom, hogy nem jók, csak azért nem egy szinten vannak...

2020. júl. 25. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a kéttannyelvűeket ajánlom: Leőwey (francia), Kodály (olasz, spanyol)

Én olaszos voltam a Kodályban és imádtam. A végégn kaptunk C1-es nyelvvizsgát és rengeteget utaztunk az 5 év alatt. A franciások ugyanúgy sokat utaznak és elég jó a nyelvoktatás is, szóval a Leőwey-t is nagyon ajánlom.

2020. aug. 2. 08:11
 5/7 drobika válasza:
22%
A ,,hivatalos,, sorrend NagyLajos, Janus, Babits, Leöwey. Szerintem erősen szubjektív, hogy melyik volna a legjobb.Kinek mi fontos,természetesen az oktatás minősége mellett. Mindegyikben kell rendesen tanulni az biztos.Az épület,a megközelíthetőség,lehetnek fontosak. A társaság természetesen, de azt nem te választod. Mindenhol vannak sznobok, és megtív példák, de összességében abban közösek, hogy ha akarod vinni valamire, akkor tanulni kell. Kell egy jó felvételi, összességében 160 pont körül és akkor bent lehetsz bárhol.
2020. okt. 7. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Már valszeg késő de Babits. Én is ott végeztem,imádtam.

Épület,felszereltsége,megközelíthetősége,környezete szerintem jó.

Tanári kar nekem többségében jó volt de persze ott is vannak unszimpatikus egyedek.

Közösség meg mindig más,ezt kevésbé lehet megválasztani. (jó, az angolos osztályokban sok a beképzelt alak de ott is találhatóak normális emberek azért)

2021. febr. 17. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és kettes akkor úgy tűnik én is borzalmas ember vagyok :D nézd el nekem.
2021. febr. 17. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!