Tudnátok nekem erős gimiket mondani?
Nem túl konkrétan fogalmaztad meg a kérdésed, de mindegy xd
Szóval, ha egyáltalán Budapesten keresel, akkor én nagyon ajánlanám:
-az Eötvös József Gimnáziumot (5.ker), ami ugye az ország egyik legjobb gimije, a hangulat nagyon jó. Nem tudom, hogy melyik irány érdekel, de van többféle osztály is. Van egy 5éves nyelvi előkészítő és 4éves humános, matekos és természettudományi, tehát van miből választani.:) Itt rengeteg a közösségi program is szóval csak ajánlani tudom.
-szintén ajánlanám a Madách Imre Gimnáziumot (6-7.ker, nem tudom pontosan), ami egy színvonalas, de liberális hangulatú iskola. Ezalatt azt értem, hogy sokféle gyerek jár ide:) A suli alapvetően fő erőssége a nyelvek, van többféle 4 és 5 éves osztály is különböző nyelvekkel, valamint második nyelvként is rengeteg opció közül választhatsz. Ezek mellett a többi tárgyat is rendesen tanítják szóval ezt is mindenképpen ajánlom.
Végül pedig annyit, hogy készülj fel rendesen a felvételire, mert az számít a legtöbbet és ha 80+ pontot írsz, akkor szerintem bármelyik suli esélyes lehet. Sok sikert jövőre, remélem úgy fog sikerülni, ahogy szeretnéd, de ne stresszeld túl az egészet!:)
Ha van bármi kérdésed, írj nyugodtan, szívesen segítek. -egy jövőbeli kilencedikes lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!