Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek így van esélyem...

Szerintetek így van esélyem bekerülni?

Figyelt kérdés

Jelentkeztek az NKE-re nemzetközi igazgatásra.

Tavaly 433 volt a ponthatár.

Idén velem együtt 147-en jelölték meg első helyen, ami 47-el több mint a maximum kapacitás. (A statisztika 146 ot ír, viszont egy emberről tudom, hogy első helyre módosította)

Ezen kívül 237-en jelölték meg valahova.

Nekem 420 pontom van összesen.

Már pár napja ezen gondolkozom, elvégre is 420 pont viszonylag okés teljesítmény. Ahogy látom van esélyem arra, hogy 46 embert lekörözzek pontban és akkor bent vagyok, elvégre is, számolni lehet sok alul teljesítéssel szerintem, meg ha valami több pontot ér el, csak felveszik.

Ti mit gondoltok?

2020. júl. 7. 01:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
17 pont elég nagy különbség. Milyen emeltet kellett csinálod? Ha nehezebb volt mint a tavalyi, akkor lehet lejebb megy majd a ponthatár. Remélem sikerül bejutnod ;).
2020. júl. 7. 10:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Történelem emelttel oldottam meg, az 80% lett.

Az első, teszt része volt viszonylag szemetebb, az esszéket könnyűnek éreztem.

Köszönöm!:)

2020. júl. 7. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nem hinném, hogy fel fognak venni 420 ponttal, 13 pont esés még most is soknak számít. Egyébként 80 embert szoktak felvenni, nem 100-at, az csak a maximum kapacitás, de nincs ennyi hallgató semelyik évfolyamon. A szakon tanulok, ha esetleg lenne kérdésed, írj nyugodtan!
2020. júl. 10. 19:23
 4/5 A kérdező kommentje:

UPDATE: Felvettek, 415 volt a ponthatár.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!:)

2020. júl. 23. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt tudja valaki,hogy hogy eshetett ennyit a ponthatár,hogy a nemzetközi igazgatási nappaliján az önköltségesenn ennyivel alacsonyabb lett a ponthatár,mint államin?Teljesen szürreállis az a ponthatár szerintem,ha a nemzetközi biztonság-és védelempolitikai szak állami és önköltséges formája közötti különsbéget nézzük,akkor is.
2020. júl. 24. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!