Elszúrtam az érettségit, szerintetek lesz így esélyem bekerülni?
Háát, azért némi esély még van. De készülj fel a legrosszabbra, a legtöbb diák jóval jobb érettségit kapott mint amit tervezett.
Egyébként valamelyik nap láttam egy kérdést, ugyanígy ELTE proginfóról, ott vagy 4-en is írták, hogy 390 pontjuk van. Ha gondolod keresd fel a kérdést és izgulj együtt az esetleges leendő szaktársaiddal :)
Szombathelyen tavaly 356 pont, míg Budapesten 370 pont volt. Így van esélyed bekerülni, mert szerintem kb 20 ponttal még Budapesten se fog növekedni. Max 5-10 pont növekedést tudok elképzelni.
Nemsokára úgyis kiderül.
Sok sikert kívánok! :)
Budapesten 380 volt a ponthatár tavaly egyébként. Az elmúlt években 10 ponttal nőtt évről évre, szóval ha ez évben nem nő többel, akkor van esélyed, viszont mivel most már emelt érettségi is kötelező volt, ezért elképzelhető, hogy magasabb növekedés lesz ebben az évben.
Mindenesetre sok sikert kívánok!
Egyenlőre felesleges elkeseredned, mivel nem tudjuk hogyan alakultak ebben az évben az érettségik.
Szerintem nem annyira elképzelhetetlen, hogy ennyi ponttal is be fogsz kerülni.
Ha ez az álmod, akkor kihagysz egy évet és újraérettségizel.
Én is ezt tettem. Kémiából kellett az emelt, így olyan OKJ képzésre mentem, ami kémiás volt. Ezalatt volt diákom és segítette a suli a felkészülést. Következő évben felvettek.
Vannak, akik dolgoznak egy évig, de ha nem vagy rászorulva akkor inkább a sulit ajánlom, így nem esel el támogatásoktól meg diáktól sem és nem munka után kell nekiülnöd tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!