Most volt matek érettségi és úgyérzem elszúrtam. Ha nem megy a matek milyen egyetemi szak állna nekem jól?
Ha nincs meg a 60% akkor nem jár a többlet pont (+50) sem.
Humán irányba ne menj, mert engem mérnökként a "felfognak venni" is zavar helyesírásilag. Na meg a fogalmazáskészségről ne is beszéljünk...
Mellesleg az emelt matek az meg kispista ahhoz képest, amilyen matekot elvárnak mérnökin vagy infón első félévben. Ha nem tudod, mi fán terem a kalkulus, beiratkozni is kár elmenned, ha egyáltalán felvesznek valahova. Mondjuk most Mucsuraröcsögén csak 280 a felvételi pont, oda elég még a 70% érettségi duplázással felvételi tárgyanként.
Ha ilyen rossz matekot írtál akkor év közben sem virítottál.
Te azt hiszed biológia szakon nincs matek? Hát nagyon tévedsz.
Lineáris algebra elemei I.
Lineáris algebra elemei II.
Leslie-féle populációdinamikai modell
Sorozatok
Függvények
Derivált
Függvényvizsgálat
Kombinatorika
Valószínűségszámítás I.
Valószínűségszámítás II.
Továbbá minden héten házi feladat és 2 ZH is van.
Neked szerintem felejtős az egyetem, nézz valami OKJ-s képzést
Ez nem úgy van, hogy most te kitalálod, hogy hova mész, ha nem biológia, akkor gépészmérnöki, vagy kémiai.
A jelentkezésnél van egy rangsor és ahova felvesznek oda mész, vagy sehova.
b+ páran olyan okosak vagytok komolyan. okj az a ny@d p icsája. nem virítottam év közben? ezt honnan veszed?
a 60% meglesz az biztos, de az nekem nem elég jó, 85%-ot akartam minimum. amúgy meg 45%-tól adják meg a +50 pontot, látszik hogy mennyire nem kapizsgálod az egészet.
sok hülye ezen az oldalon istenem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!