Még mindig nem stimmelnek a pontjaim a felvi-n?
Mindennel készen vagyok, elvileg a korábbi érettségi tanúsítványomat nem kellett volna feltölteni, de azt is feltöltöttem, mert 9-éig lehet akármit is, és 5-e van és még mindig nem stimmelt. Szóval múlt héten feltöltöttem az újjal együtt (másik tárgy). De nem stimmel a pontom, mert "feldolgozás alatt" vannak a papírjaim, már nem tudom, hetek óta kb.
Kezd idegesíteni, azt hittem, hogy júliusra azért már rendben lesz. Más is járt így, normális, hogy még mindig nem számolta ki rendesen a rendszer? 23-án ponthatárok és még a saját pontok sem stimmelnek.
Köszi.
Neked stimmel minden?
Hármas válaszoló vagyok.
Egyébként megértelek, én is eléggé izgultam rajta az elmúlt hetekben, de igazából nem hallottam még olyanról, hogy valakit amiatt nem vettek volna fel, mert nem dolgozták fel a felvinél a dokumentumait.
Szerintem ne izgulj rajta, felesleges stressz. Elég azon aggódni, hogy a pontjaid megfelelőek lettek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!