Egyetemisták! Mennyire vagytok jók a szakotokban? Mennyi a szaktudásotok?
Én negyedéves vagyok tanárin, filozófia-töri szakos. A törit tudom, viszont a filozófiát egyáltalán nem. Még az alapokat sem. Hiába tanultam ennyi ideje. Lesz egy filozófiatanári diplomám és nen érzem, hogy tudnám, az lennék. Mindent elfelejtettem.
Ti hogy vagytok ezzel, milyen szakon?
Gépészmérnöknek tanulok.
A szakomon a tárgyak nagy része csak használhatatlan alapozás, magolás. A dolgok 80-90%-a anyagismereti dolog, amit egy tanár csak magoltatni akar, rengeteg felesleges képlettel és számadattal.
Miközben csúszok az egyetemen, évek óta hiba nélkül dolgozok a szakmában. Az egyetemen tanultakból minimális tudást használok. Amit használok, azt magamtól tanultam meg, utánanéztem, munkatársaktól tanultam és ilyesmik.
Szégyennek tartom, hogy ilyen oktatásért fizetek. És több szaktársamtól is hasonlóan ezt hallottam, hogy a tanultakból alig használtak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!