Milyen az egyetemi gólyatábor? Megéri elmenni? Vélemények?
Összességében arra jó, hogy összehozza az idegen arcokat, számomra sokszor fura feladatokkal. A puia is természetesen megjelent a sorfeladatokban, meg este is. Viszont mindig elmodják, hogy semmi sem kötelező, de ajánlott. Ha te azt mondod, neked ez sok, akkor nem csinálod az adott dolgot, senki se fog megszólni érte.
Én nekem annyiban segített ez a pár nap, hogy kiléptem a komfortzónámból és bátrabb lettem ezáltal. Viszont az emberekkel akikkel ott jóban lettem, nem a szaktársaim voltak, és egyáltalán nem tartom már felük a kapcsolatot. Ezt sajnos mástól is hallottam, hogy ugyan így volt ezzel. Viszont jó élmények voltak, az egyetem bulis részébe bevezetett, ami utána annyira már nem is hiányzott.
A szállás nálunk is rossz volt, a fürdő-wc is. A kaja se volt túl jó. De igazából még se ez maradt meg mint élmény.
Egy jó gólyatábor egy kicsit felnőtté (is) tesz: fel kell magad találnod egy idegen közegben - nincsenek apucik meg anyuciék - és magadért kell helytállnod. Nem egyszerű, de valahol, valamikor el kell kezdeni.
Ezeknek a gólyatáboroknak az egyik alapvető célja, hogy elősegítse az asszimilálódásodat, a közösségbe illeszkedésedet, hogy megkönnyítse a család szoros berkeiből való kilépésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!