Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki tud ajánlani a 13....

Valaki tud ajánlani a 13. kerületben vagy környékén jó gimnáziumokat?

Figyelt kérdés
Ahova egy 3-4es átlaggal felvesznek.

2020. jún. 26. 16:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
3-4-es átlag + jó gimnázium = OXIMORON!
2020. jún. 26. 16:35
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Ne figyelj a bunkó első válaszolóra, sokszor egyéb körülmények, követelmények is vannak, ami alapján felvesznek diákokat.

A hvg-nek van egy évente megjelenő kiadványa top 100 gimnáziumról, ebben ha jól emlékszem, város és Bp-en kerület szerint is csoportosítva vannak az oktatási intézmények:

[link]

[link]

2020. jún. 26. 17:08
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Igaza van az előttem szólónak. Írj egy király központit és lepipálod a kitűnőket. Ahogy én is az idén. 3.8 volt az átlagom, írtam egy 78 pontos központit és sikerült. Hajrá!
2020. jún. 26. 17:58
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem bunkó az első válaszoló, hanem reális.
2020. jún. 26. 19:52
 5/13 anonim ***** válasza:
21%

#4: köszi! :)

De hadd kergessen lilaködös álmokat a kérdező, én nem fogom megakadályozni. :-D

2020. jún. 26. 20:15
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
5-ös, a központi pontszáma kétszer akkora súllyal számolodik, mint a bizi pontszáma. Rá kell gyúrni a felvételire. Én januárban a legtöbb kitűnőnél jobbat írtam. A felvételin nem arra kiváncsiak, hogy mit magoltálbe a 8 év altt, hanem hogy milyen a logikád, aproblémamegoldó képességed. Meg kell próbálni
2020. jún. 26. 21:18
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

A xiii-ban van a Berzsenyi, de ilyen hozott pontokkal reménytelen.

Az Ady esélyes lehet.

Az újpesti Károlyi István, ill. A Benkő református gimi jut még eszembe a környéken.

2020. jún. 27. 14:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt meg tudod nézni, hogy az utóbbi években hány pont kellett s bejutáshoz. www.felvizsga.eu
2020. jún. 27. 14:38
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

"De hadd kergessen lilaködös álmokat a kérdező, én nem fogom megakadályozni. :-D"

Kedves első, nemcsak tapló vagy, hanem értetlen is. Az ég-világon semmi jogod kommentálni azt, pláne ilyen módon, hogy a kérdező tanulmányi átlaga jó-e vagy rossz. Ki vagy te, hogy itt értékelgetsz? Teheted felőlem az emoticonjaidat, nem lesz tőle hitelesebb a mondandód.

"Valaki tud ajánlani a 13. kerületben vagy környékén jó gimnáziumokat?"

--> Ez a nagyon egyszerű kérdés lett föltéve, de erre sem voltál képes válaszolni. Nagyon egyszerűen elkerülhetted volna a válaszadást, de engem már érdekel, vajon miért éreztél késztetést mégis, hogy megtedd? Jól kiélted a frusztrációd a haszontalan válasz bepötyögése közben?

2020. jún. 28. 00:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha a Berzsenyibe felveszik, akkor ki van zárva, hogy az én gyerekem is odamegy.
2020. jún. 28. 06:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!