Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mennyi az esély...

Szerintetek mennyi az esély arra, hogy idén 450 vagy több pont kell majd az SE-ÁOK-ra?

Figyelt kérdés

2020. jún. 25. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

0 %, nem sikerültek olyan jól az írásbelik.

Jóval kevesebb lesz a ponthatár. Érzésem szerint 427 plusz mínusz 5 pont.

2020. jún. 25. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem teljesen relatív kinek hogy sikerült. Nekem anno a szóbeli sokat javított a közepes írásbelimen, de rengeteg embert ismerek, akinek amúgy is olyan jó lett az írásbeli, hogy a szóbeli szinte nem is számított.

Idén meg elég könnyű volt a kémia emelt.

2020. jún. 26. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
27%
De azt nem értik meg sokan, hogy a szóbeli elmaradása nem annak hátrány, aki egyébként is 80 felettit írt volna, hanem annak akik a 40 pontos írásbelijüket húzták volna 60ra. Ez a középső rétegben fog látszódni leginkább, ezért szerintem vidéken nagyobb csökkenés lesz látható. A sote nehéz téma, azt minden évben rengetegen írják be, meglepődnék, ha 435 alá menne, de persze minden lehetséges.
2020. jún. 26. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
0.
2020. jún. 28. 00:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!