Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van itt olyan aki gyógypedagóg...

Van itt olyan aki gyógypedagógiára jelentkezett?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor mi motivál? Mire tervezel szakosodni? Azokat is meghallgatom szívesen, akik már oda járnak, vagy elvégezték!

2020. jún. 23. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hali! Most megyek ha minden jól megy Elte bggykra

Sokat önkénteskedtem, hosszabb út vezetett ahhoz, hogy rátaláljak a szakra. Viszont elég egyedi amit a gyógypeddel kezdenék, így a felismerhetőség miatt nem írnám le

A szakosodás pszichoped és autizmus spektrum

2020. jún. 26. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly óta járok gyógypedre. Logopédia és tanulásban akadályozottak pedagógiája érdekel, de még van időm eldönteni, hogy mire akarok szakosodni. Mi motivál? Mármint a szak elvégzésére? Hát nem is tudom. Mondhatnám, hogy társadalmilag, szociálpolitikailag milyen fontos lenne kezdeni valamit azzal a helyzettel, hogy a fogyatékos emberek kiszorulnak a munkaerőpiacról és segélyekből élnek, ami nyilván senkinek sem jó. De nyilván van személyes indíttatás is mögötte, ahogy elég sokunknak ezen a területen.
2020. jún. 26. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Engem most vettek fel az EKE gyógypedagógus levelezőre.

Mindig is egy segítő szakmában képzeltem el magam, innen a motiváció :).

2020. júl. 25. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!