Van itt olyan aki gyógypedagógiára jelentkezett?
Figyelt kérdés
És ha igen, akkor mi motivál? Mire tervezel szakosodni? Azokat is meghallgatom szívesen, akik már oda járnak, vagy elvégezték!2020. jún. 23. 20:05
1/3 anonim válasza:
Hali! Most megyek ha minden jól megy Elte bggykra
Sokat önkénteskedtem, hosszabb út vezetett ahhoz, hogy rátaláljak a szakra. Viszont elég egyedi amit a gyógypeddel kezdenék, így a felismerhetőség miatt nem írnám le
A szakosodás pszichoped és autizmus spektrum
2/3 anonim válasza:
Én tavaly óta járok gyógypedre. Logopédia és tanulásban akadályozottak pedagógiája érdekel, de még van időm eldönteni, hogy mire akarok szakosodni. Mi motivál? Mármint a szak elvégzésére? Hát nem is tudom. Mondhatnám, hogy társadalmilag, szociálpolitikailag milyen fontos lenne kezdeni valamit azzal a helyzettel, hogy a fogyatékos emberek kiszorulnak a munkaerőpiacról és segélyekből élnek, ami nyilván senkinek sem jó. De nyilván van személyes indíttatás is mögötte, ahogy elég sokunknak ezen a területen.
3/3 anonim válasza:
Szia !
Engem most vettek fel az EKE gyógypedagógus levelezőre.
Mindig is egy segítő szakmában képzeltem el magam, innen a motiváció :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!