Orvosi egyetem vagy nemzetközi tanulmányok?
Matekból rossz vagyok,ellenben biológiából,magyarból,töriből és nyelvekből is jó vagyok.Kémiában a számolós részek nem mennek,de azon kívül azt is szeretem és megy.
(Légyszi olyanokat ne írjatok,hogy amelyik érdekel,mert mindkettő érdekel,ezért írtam ki a kérdést.És nem,nem ez alapján fogok dönteni,de jól jönne némi iránymutatás..:/)
Kedves utolsó,az általános orvos a szak neve az egyetemen,nézz utána.Az érdemjegyek pedig (legalábbis általábosban meg középiskolában) nem az intelligenciára utalnak,hanem a szorgalomra.(Jó persze egy bizonyos szint alatt már nem,ha valaki bukik az már nem valami okos kategória..)
Az meg nem te fogod eldönteni,hogy menne vagy nem.Te melyik orvosin tanulsz egyébként?
*általánosban
*azt
Szia! Én szerettem a matekot, de sosem ment igazán. Kémiából gyűlöltem a számolásokat, nem is volt az erősségem. Nagy szenvedések és rengeteg óra számolgatás után azonban meglehet érteni mind a kettőt. Illetve rengeteg részpontot kaphatsz az érettségin.😊
Egyébként elsős orvostanhallgató vagyok, úgy néz ki már inkább másodéves.(😁😁😁) Debrecenbe járok, itt kémiából szerintem csak a legalapabb számolásokat kell tudni, de azt is elmagyarázzák. Biofizikából sem voltak nehéz számolások.
Sok sikert és kitartást a tanuláshoz!
Azt mondjuk jó lenne tudni, hányadikos vagy. Orvosihoz emelt kémiáznod kell, aminek a fele számolás, amit idő begyakorolni.
Az pedig, hogy ami nem érdekel nem foglalkozol vele, nem egy jó ómen, mivel egyetemen is jó eséllyel lesz olyan tárgyad, ami a legkevésbé sem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!