Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosi egyetem vagy nemzetközi...

Orvosi egyetem vagy nemzetközi tanulmányok?

Figyelt kérdés

Matekból rossz vagyok,ellenben biológiából,magyarból,töriből és nyelvekből is jó vagyok.Kémiában a számolós részek nem mennek,de azon kívül azt is szeretem és megy.

(Légyszi olyanokat ne írjatok,hogy amelyik érdekel,mert mindkettő érdekel,ezért írtam ki a kérdést.És nem,nem ez alapján fogok dönteni,de jól jönne némi iránymutatás..:/)

2020. jún. 19. 18:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Hatossal egyetértek, az orvosi hivatáshoz nagy elszántság kell, nem csak érdeklődés, mert sok áldozattal jár, ha nem vagy elég motivált, akkor nem lesz könnyű végigcsinálni. Ezért én a nemzetközi tanulmányokra szavazok, vagy bármi másra, ami érdekel még.
2020. jún. 20. 02:38
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
A nemzetközi tanulmányok egy kamu büfészak, nem jó semmire. Elvégzed és semmi nem lesz belőled (se közgazdász, se jogász), mivel ez nem egy szakma. Kerüld el messziről.
2020. jún. 20. 08:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégis úgy érzed, van elég logikád, akkor orvos, mert az egy életre szóló hivatás. A másik csak diplomát fog adni, és egész életedben egy űr lesz majd.
2020. jún. 20. 10:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy gyakorló orvosnak nem nagyon kell bonyolult számításokat csinálnia. Többnyire pofonegyszerű képletek vannak, ami meg mégis bonyolultabb, arra az okosok már rég írtak egy programot. Persze a képzés elején kémiából meg biofizikából vannak számolásos példák, de az emelt érettségik szintjét szerintem messze nem ütik meg.
2020. jún. 20. 16:27
 15/21 anonim válasza:
30%
Borzasztóan nem vagy képbe hogy is működik az orvosi, mi az hogy sima meg általános orvos? Ismered a szakvizsga rendszert egyáltalán? És ne haragudj de a 3-as matek az nagyon rossz, elég rossz intelligenciára utal, meg az is hogy nem mennek a szàmítások. Úgy érzem túl sok önbizalmat kaptál a környezetedtől, de neked nem menne az orvosi.
2020. jún. 21. 07:10
 16/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,az általános orvos a szak neve az egyetemen,nézz utána.Az érdemjegyek pedig (legalábbis általábosban meg középiskolában) nem az intelligenciára utalnak,hanem a szorgalomra.(Jó persze egy bizonyos szint alatt már nem,ha valaki bukik az már nem valami okos kategória..)

Az meg nem te fogod eldönteni,hogy menne vagy nem.Te melyik orvosin tanulsz egyébként?

2020. jún. 21. 11:51
 17/21 A kérdező kommentje:

*általánosban

*azt

2020. jún. 21. 11:52
 18/21 A kérdező kommentje:
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem vagyok szorgalmas,de főként csak abban vagyok szorgalmas,ami érdekel,viszont abban nagyon.Na a matek az nagyon nem érdekelt soha.
2020. jún. 21. 11:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia! Én szerettem a matekot, de sosem ment igazán. Kémiából gyűlöltem a számolásokat, nem is volt az erősségem. Nagy szenvedések és rengeteg óra számolgatás után azonban meglehet érteni mind a kettőt. Illetve rengeteg részpontot kaphatsz az érettségin.😊

Egyébként elsős orvostanhallgató vagyok, úgy néz ki már inkább másodéves.(😁😁😁) Debrecenbe járok, itt kémiából szerintem csak a legalapabb számolásokat kell tudni, de azt is elmagyarázzák. Biofizikából sem voltak nehéz számolások.

Sok sikert és kitartást a tanuláshoz!

2020. júl. 2. 22:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Azt mondjuk jó lenne tudni, hányadikos vagy. Orvosihoz emelt kémiáznod kell, aminek a fele számolás, amit idő begyakorolni.

Az pedig, hogy ami nem érdekel nem foglalkozol vele, nem egy jó ómen, mivel egyetemen is jó eséllyel lesz olyan tárgyad, ami a legkevésbé sem fog érdekelni.

2020. júl. 3. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!