Magyarországon vannak olyan gimik ahol a folyosón szekrények vannak? Ha igen akkor mi az iskola neve?
A folyosón levő szekrényeket azt úgy értem mint a filmekbe a gimikbe. Ahová a saját cuccaidat rakod be remélem értitek mire gondolok 😉😊
Értelmes válaszokat várok és előre is köszi ha válaszolsz😊
Én két általánosba jártam, felső tagozaton mind a kettőben volt. Az egyikben nagyobb méretű fa szekrénysorok, az 2-3 fő használta együtt, a másikban pontosan olyan fém mint az amcsi filmekben. Én utáltam őket :D Abból az egyik suliban (a fémszekrényesben) kötelező volt használni, semmit nem vihettél magaddal órára (és persze minden óra más teremben volt ) csak az adott órához szükséges felszerelést. A szekrények egy folyosón voltak, az két osztály/évfolyam, így szünetekben 8 osztálynyi gyerek ömlött és tolakodott a keskeny szekrényeknél, hogy aztán még legyen ideje megkeresni a termet és talán enni is valamit a szünetben. Borzalmas volt.
Középsuliban az iskola vett ilyen - inkább széf, semmint szekrény - boxokat, azt térítés ellenében lehetett használni, de kb semmi nem fért el benne, az egész iskolából talán 3an használták.
A filmekben egyébként valóban "fellinges" ez a szekrényesdi, szerelmes leveleket dobálnak bele egymásnak, stb stb, nekem az a tapasztalatom, hogy inkább feltörték őket és kilopkodták a cuccokat, mindegy mit, cipőt, táskát, mindent vittek. Nekünk általánosban rengeteg balhé/kirúgás volt ilyenek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!