Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért ,,közgazdász" a tuvés,...

Miért ,,közgazdász" a tuvés, gazdmenes, HR-es, meg a többi túlképzett fos üzleti büfészakos?

Figyelt kérdés
Kivételt képez a psz és ak

2020. jún. 16. 17:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem irigy vagy kérdező? Javaslom, először végezz el egy ilyen “büfészakot”, aztán dumálj. Addig pedig ne szóld le mások erőfeszítését, csak mert neked soha nem lesz még egy “büfészakos” diplomád sem.
2020. júl. 3. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Van arc, kérdező.🤣 Szánalom, mennyi rosszindulatú ember van. Ki vagy te, az Atyaúristen, hogy másokat minősíts?
2023. aug. 3. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
5ös vagyok, 3 éve írtam ide a válaszom, akkor még gm-et végeztem épp - azóta elvégeztem, és láss csodát, vezető lettem egy multinál kontrolling területen. Ugye-ugye, kinek mi az igénye ;) Kíváncsi vagyok viszont hogy a kérdező azóta miket ért el. Valószínűleg semmit, ugyanolyan komplexusos 0 mint volt, tele irigységgel, mert ő nem egy vezető alkat.
2023. aug. 4. 08:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Én csak egy idetévedt emberke vagyok a google keresőből, de jókat derültem :D
2024. máj. 16. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!