Van itthon olyan egyetem ami színvonalra kb egy közepes középiskola szintje?
“ Az iskola számít nem pedig a valódi tudás?”
Nyilván azért olyan a híre a Gábor Dénesnek (is), mert szar, ami annyit jelent, hogy nem szerzel valódi tudást, mint mondjuk a BME-n (csak hogy az említett példánál maradjunk. Egy intézmény színvonalát az oktatás minősége adja. Úgyhogy igen, elég logikus, hogy sok esetben nagyon nem mindegy, hogy hol szereztél diplomát. De neked valószínűleg tök mindegy, mert csak egy diplomát akarsz viszonylag könnyen, nem pedig tudást.
"Keress egy olyan kis vidéki fősulit, ahova minimumponttal be lehet csúszni."
Már ne is haragudj, de ezután még én szégyellem magamat, hogy vidéken lakom. Arra nem gondoltál, hogy azért lehet vidéki kampuszokra minimumponttal bejutni, mert kevesen jelentkeznek oda? Szinte az összes nagy egyetemnek vannak vidéken is képzési helyeik és egyiken sem középiskolai szinten oktatnak, minimumpont ide vagy oda...
#3, Mutassatok már ilyen hirdetést, anno ahova én jártam de még jóval előtte 15-18 évvel szintén voltak ilyenek, hogy aki arra a karra járt kíméljenek.
A GDF-ről megoszlóak a vélemények, régebben (20 éve) sem ért már semmit de ha valakinek van egy fix munkája, dolgozik benne 6 éve és amellett kell egy diploma, akkor teljesen jó lesz. Mellesleg most a távoktatás miatt valóban könnyebb lett a GDF is, de előtte pl. nem csalhattál matekon, programozáson stb. szigorúan nézték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!