Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE szóbeli felvételi pontszá...

ELTE szóbeli felvételi pontszámai hol találhatóak?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem az ELTE egyik mesterszakára, meg is volt a szóbeli felvételi. A tájékoztató e-mailben ez állt: A kihirdetés módja a felvételi vizsga eredményének Gólya rendszerben történő rögzítése, amit a jelentkező a felvételi vizsgát követő legkésőbb 8. munkanapon az E-felvételi oldalán megtalál.

Beléptem az e-felvételi rendszerbe, de sehol sem találom az elért pontszámot, valaki tudja, hogy hol lehet elérni?

2020. jún. 4. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, én ne az ELTEre jelentkeztem, de én is csak véletlenül találtam meg: jelentkezések és pontszámok menü, és menj le az oldal legaljára.
2020. jún. 5. 02:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezer hála, megtaláltam :).
2020. jún. 5. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!