Az SZTE-ETSZK-n,és főleg az etszks kolikban nagyon kevés fiú van?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy hülye kérdés,meg azt is,hogy több ott a lány mint a fiú :D De mégis ez mennyire "vészes"? Mindig nagyon szorongtam a csak lány közösségekben,van pár barátnőm akiket nagyon szeretek,meg külön-külön kb bárkivel kijövök,de a nagy lánycsapatok megijesztenek,és a legjobb barátaim mindig fiúk voltak.Szeptemberben leszek gólya,Szeged is új nekem,nem nagyon ismerek senkit még,és picit félek tőle,hogy milyen lesz,de persze nagyon várom is. Ha bárki mesélne bármit a közösségről/hangulatról/igazából bármi kapcsolódóról nagyon-nagyon hálás lennék :))2020. máj. 31. 21:51
1/2 anonim válasza:
A Béke utcaiban elég sok van, ahogy tudom, én ugyan nem vagyok kolis, de pár barátnőm az és sokat szoktam ott lézengeni, találkoztam már pár fiúval, főleg gyógytornászok egyébként.
2/2 b1812567 válasza:
Szeged diákváros, ha nem akarsz folyton csupa lány közt lenni, nem muszáj. :)
Ha teheted (és egyáltalán lesz idén), menj el gólyatáborba. Meg egyetemisták közt népszerű szórakozóhelyekre, egyetemi és kari bulikba (nem csak a saját karod bulijába mehetsz ám, senki nem nézi ki a lányokat, ha mondjuk TTK vagy más eseményre bemennek.)
És egyáltalán, ha népszerű szórakozóhelyekre mész, biztosan sikerül összebarátkozni nem csak lányokkal. :)
Elvileg megtartják augusztusban a SZIN-t is, akár ott is találhatsz barátokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!