Szerintetek mennyi esélyem van, hogy felvegyenek kollégiumba?
Szegeden, a Móra Kollégiumba szeretnék elsősorban jelentkezni, nem tudjátok, hogy számolják ki a pontokat? Olvastam a tájékoztatóban, hogy 265 elsősből tavaly csak 80-at vettek fel, és jó lenne, ha nagyjából képben lennék, hogy milyenek az esélyek. :S
Nekem 425 pontom van, anyukámék rokkant nyugdíjasok sajnos, ezért hátrányos helyzetű vagyok. 100 km-erre lakom Szegedtől. Fontos volna, hogy jók legyenek a felvételi esélyeim, mert albit nem tudnánk fizetni.
Szerintetek? Jelöljem meg inkább a Hermann-t? Ott úgy tudom nagyobb eséllyel felvennének. Károlyiba és Öthalmiba nem nagyon szeretnék menni, csak ha nem vesznek fel előbbi kettőbe.
felvesznek téged, de én ezt nem értem aki egészséges és messze lakik azokat miért nem aki normális családban nőtt fel miért fizessen havonta 50ezret albérletre annyira igazságtalan manapság minden:((
bocs nem akartalak semmivel megbántani
felfognak venni nem kérdés
Köszi a válaszokat.
Igen, valóban nem túl igazságos.. :(
De nekem például nem sok esélyem lenne a koli nélkül. Kb. 80 ezer FT jut nálunk három személyre, úgyhogy necces volna ebből állni a az albérletet.
Igen, tudom, hogy csak egyet lehet megjelölni, csak utólag van valami várólista, tudod. Amúgy szerintem szemétség, hogy csak egyet jelölni úgy, hogy igazából még azt sem közlik, hogy pontosan hogy számolják ki a pontokat, akkor azért legalább mindenki tudna előre kalkulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!