Óvodapedagógusi mennyire nehéz szak? Humán beállítottságú vagyok, bár nem a legszorgalmasabb. Rengetegszer kell elolvastam valamit, hogy megjegyezzem azt. Levelezőn sokkal kevesebbet tanítanak, ezért jobb a nappali, ha szépen szeretném elsajátítani?
Figyelt kérdés
2020. máj. 25. 00:07
11/13 anonim válasza:
A PTE-re járok, nem büfészak, minket is megterhelnek, még ha nehezen is hiszed el. És nem, nem egyszerű rengeteg, főleg különböző korú gyermekekkel végig tolni még egy délelőttöt se, és igen sajnos tőlünk várják el, hogy neveljük a gyermeket, de ha megmered tenni leszidnak...
12/13 anonim válasza:
Válaszolva a kérdésre a levelezőnek nincs nagy megbecsültsége sajnos sehol 😶Ami abból indokolatlan hogy nem veszik figyelembe azt hogy dolgozol /gyereket nevelsz Stb stb... Ugyanakkor a tandíjat beszedik de színvonalat valahogy nem tartják fontosnak. Pl én nappali jogon voltam és tudom hogy a tanárok is mennyire lenézték a levelezős hallgatókat mondván azok "hülyék". Hozzá tartozik az is hogy nem kapsz olyan tudást a levelező jogon (amennyire én tudom) nem leszel igazi jogász. Inkább arra hasznàlják hogy ha dolgozol egy multinál akkor gyorsabban haladsz felfelé a szamár létrán. Én inkább azt tanácsolnám hogy vagy csinálj egy jobb érettségit és jelentkezz egy nehezebb karra,vagy érdeklődj utána hogy a nappali képzésnél kérhetsz - e egyedi tanrendet (ekkor csak vizsgáznod kell félévente) 😉 remélem segítettem :)
13/13 A kérdező kommentje:
Igen utolsó, így már köszönöm a hozzászólásod! :)
2020. máj. 27. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!