A Debreceni Egyetem e-learning felületén látják az oktatók, ha online vizsga közben elkattintok az oldalról?
Figyelt kérdés
Pl.: rákeresek googleban a válaszra, stb.#vizsgaidőszak #online vizsga #Debreceni Egyetem, e-learning, tavoktatas #DE, debreceni egyetem, online vizsga
2020. máj. 23. 20:11
1/5 anonim válasza:
Na az ilyenek miatt vannak nálunk rohadt nehéz beugrók :(
2/5 anonim válasza:
....guglizd ki telefonról... Jézusom...
3/5 anonim válasza:
Meg ha már kiírod e kérdést, akkor miért nevezed meg az egyetemet? Elkattintást nem biztos, hogy látják, de a kérdést nagyobb valószínűséggel, és valóban emiatt nehezebbek az online vizsgák. :(
4/5 anonim válasza:
Nem az lenne egy vizsgában a lényeg, hogy meglegyen, hanem, hogy tudd is az anyagot! Főleg, ha olyan tárgyról van szó, aminek az anyaga a munkád szempontjából fontos lenne. Tanulni kellene rendesen, nem a csaláson gondolkozni egyből.
5/5 anonim válasza:
Nem egy gyakori kérdésekes kérdés miatt lesz nehezebb egy vizsga.
Több mint valószínű, hogy minden oktató tisztában van azzal, hogy lesznek akik kihasználják az online vizsga nyújtotta lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!