Szerintetek melyik középiskola a jobb? : Táncsics Mihály Gimnázium VAGY Munkácsy Mihály gimnázium? (Kaposváron)
Figyelt kérdés
Igaz most még korona vírus van, de jövőre felvételizem. A barátaim már tudják, hogy hova fognak menni. Én ezek között vacilálok. A lakádunkhoz a Munkácsy van közelebb. De nem tudok dönteni. Mind2 jó suli..#középiskola #gimnázium #Kaposvár #Somogy megye #Táncsics Mihály Gimnázium #Munkácsy Mihály Gimnázium
2020. máj. 21. 17:10
2/7 anonim válasza:
Attól is függ szakosodnál e, van valami célod, vagy csak hogy legyen egy érettségid?
3/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül mérvadó, de a 100 legjobb magyar iskolák közé a pestieket beleszámítva a Táncsics ha jól emlékszek 42. vagy hasonló helyezést vitt el még pár éve. A Munkácsy a kéttanban (nyelvekben) erős, ha azzal szeretnél valamit kezdeni, akkor inkább oda add be a jelentkezésed, de a Táncsics is tud szép alapokat adni. A Táncsics pedig határozottan a természettudományok (biosz-kémia, matek...) terén kiemelkedő, de természetesen a Munkácsyból is felveszik az embert oda, ahova majd tovább szeretne tanulni, de ezek a tények. Összességében én azért mégis a Táncsicsot mondanám. A táv szerintem nem egetrengető tényező... Két-három saroknyira van a két gimi egymástól. Ha van kérdésed, írj nyugodtan! ;)
4/7 anonim válasza:
Szia!
Már tudod hova szeretnél menni? :)
5/7 anonim válasza:
Bárhova mész, otthon ülhetsz.
A Táncsicsos csajok jobban tetszenek nekem 😜
6/7 anonim válasza:
Valóban mindkettő jó suli, de szerintem a Munkácsy barátságosabb környezet.
7/7 anonim válasza:
Munkácsyban az angol emelt/kéttan az erős, a Táncsicsban minden más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!