Mennyivel nehezebb elvégezni az orvosit, mint a tanárit?
Figyelt kérdés
2020. máj. 20. 17:35
11/14 anonim válasza:
Szerinted orvosi egyetemet végző embereknek milyen nehézséget jelentene egy kémia-biosz szak? Nem egyszer előfordult, hogy emelt kémia- emelt biosz érettségimre való iskolai készülésnél a kedves kémia- biosz szakos tanár csak tátott szájjal lesett a feladatra meg hebegett-habogott, hogy hát ő ilyet már rég tanult meg nem látott, szóval nem alaptalanul írtam a választ, saját rossz tapasztalataim miatt gondolom azt, amit. Eltöltöttem jó pár évet a közoktatásban, szóval azért láttam bőven mi folyik az iskolákban a tanári körökben, de látom azt is hogy milyen egy orvosi egyetem…De egyébként te elvégeztél már egy orvosit vagy csak a szád nagy?🤣
13/14 anonim válasza:
11. A fenéket végeztél te orvosit. Azok azért intelligensebbek annál, hogy nem degradálják az egész tanári társaságot a saját rossz tapasztalatuk alapján. XD
14/14 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy elvégeztem, jelenleg végzem, bár ez a lényegen nem változtat. Egyébként nem a teljes tanári társaságot degradáltam, de az általam előbb említett példa szerintem elég felháborító, és látod, biosz- kémia tanár végzettségű személyről beszélünk. Most ebből kiindulva, milyen színvonal lehet a tanár szakon ahol a végzettek kb 70%-a ilyen szaktudású. Nem azt mondom, orvosok között is találsz alkalmatlant, de közel nem ilyen arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!