Mennyivel nehezebb elvégezni az orvosit, mint a tanárit?
Én orvosira járok de gólyatabárban olyan társaságba kerültem ahol van egy tanáris csaj.
Én épphogy csak szeptemberben tudtam bulizgatni, utána már nagyon komolyan mindenre kellett tanulni, mert ha nem készülsz folyamatosan, akkor a végén megszakadsz.
Tőle folyamatosan kaptam, hogy most épp kocsmába van, bulizik itt-ott vannak és semmi dolga nincs.
Elmondta hogy kb semmivel sem kell többet a tanulásba fektetnie, mint középiskolában. Hát azért én akármennyire is imádom a humánbioszt, meg mindent, nem tudtam ezt mondani. Nálunk főleg tanulásból áll az élet. Egyszerűbb mindennap egy kicsit tanulni, mint egy héttel demo vagy vizsga előtt.
Nála értelemszerűen az utóbbi is működött és még mindig bent van.
Jogosan mondod, hogy nem leszek kitünő, de nem is kell mindig annak lenni.
Mindenki a saját szakját látja a legnehezebbnek. Nem akarok senkit megsérteni de egy büfészakos is rengeteget sír, hogy mennyit kell tanulni aztán mégis 4,95re áll, úgy hogy lazsál.
Nálunk 4.2-4.3nak örül az ember, mégis évközben nincs lébecolás.
(Néha azért ott is látszik, hogy pl BTK-n az átsorolás minimuma 3.5 lesz, orvosin meg 3.0... itt azért látszik a különbség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!