Melyik magyar egyetemet válasszam?
A bge-re jártam, igaz, a KKK-ra, és nem a PSZK-ra, de nagyon sok barátom végzett most ott,meg végez remélhetőleg 1-2 éven belül,igaz főleg gazdinfón vannak de van spanci pénügyön is.
Vannak nagyon színvonalas órák, és vannak hihetetlenül rosszak, teljesen változó. Nagyon sok múlik azon hogy megtaláld mi az érdeklődésed és a célod, és ha arra specializálod magad, és megtalálod hozzá a megfelelő szakértő oktatókat, fantasztikusan jó lehet, de ehhez szerencse kell és utána céltudatosság, nekem szerencsére megvolt.Ha sikerül, nagyon sokat tudsz kihozni belőle, ha nem, akkor viszont kínlódás csak szerintem, rajtad áll.
Vannak nagyon jó plusz órák, de ehhez megint tudnod kell majd mi érdekel hogy tovább tudd képezni magad.
Nekem a társaság sajnos nem jött be, vannak barátaim az egyetemről, de sokkal többet vártam. A KKK koli jó.
Dolgozni ba alatt lehet, de ez sok mindentől függ, ha sok extra dolgot bevállalsz, az első 2-3 félévben nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!