Nem tudok dönteni, nehéz helyzetben vagyok! Melyiket válasszam?
Szerintem is a B változatot válaszd. Az előttem szóló már elmondta, hogy miért... Nagyon fontos, hogy olyan környezetben légy, amit szeretsz. Ha tetszik a suli, próbáld ki. Előkészítő alatt meglátod, mennyire nehéz a francia 3 tárgyból, és azt is, mennyire elviselhetetlenek a tanárok. Ha nem tudod teljesíteni, illetve elviselni, bevállalod az A verziót. Semmit nem veszítesz, ha nem tudsz beállni a sorba, csupán azt az egy évet, amely alatt rengeteg tapasztalatot szerzel. Ami épp olyan fontos, mint a tanulás...
Sok sikert!
Tanárnő/52
Szerintem az hogy melyik szimpatikus azt dobd el hiszen még változhat és amugy a rangsorolás már elnult ugyhogy gondolom jovore leszel 8. Osztályos.
Az angol sokkal jobb éd ha megy ne hagyd abba a koli nem olyan jo persze a buszozás sem de légy pozitiv lehet találsz másik sulit vagy éppen ofakoltoztok a városba. Akármi tortènhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!