Hogyan készüljek biológia emelt érettségire?
Orvosira szeretnék jelentkezni, már több összefoglaló könyvet beszereztem de kiváncsi lennék mások tapasztalatára, miből érdemes tanulni?
Persze meg fogom oldani az összes érettségi feladatsort, de ezen kívül hogyan tudnék fejlődni?
Jövőre érettségizek.
Szia én idén felvételizek Állatorvosira
Én úgy gondolom, hogy az a legjobb ha a lehető legtöbb forrásból próbálod összeszedni az információkat és mellette tematikusan oldod a feladatokat is. A mozaikos könyvek szerintem alapnak nagyon jók, kémiából a Villányis könyvek minden mennyiségben.
Sok sikert kívánok a felvételihez!
Pontosan milyen Villányi könyvekre gondolaz? Az Ötösöm lesz alap, de ezen kívül még melyiket érdemes beszerezni:) ?
Villányi Attilának roppant jól felépített tankönyve a Kémia a kétszintű érettségire. Ehhez van egy munkafüzet, Kémia feladatgyűjtemény a kétszintű érettségire. A tankönyv felépítése sajátos,a leckék összefoglaló jellegűek, mégis tapasztalataim alapján sikeresen elmélyíti az anyagot. Sőt, a logika megértésében segíthet az, hogy korábbi ismeretek/ levezetések alapján neked is ki kell töltened bizonyos részeket,ettől lesz munkatankönyv.
Az első három könyv a befutó.
Ma már nem ez a kiadás az elérhető. Viszont itt van két link:
#7 természetesen még aktuális, köszönöm a válaszodat:D
Megosztó véleményt hallottam a mozaikos munkafüzetről(11-12), de úgy látszik van akinek bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!