Milyen könyveket ajánlanátok érettségire?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szlovákiai vagyok, de a főiskolai tanulmányaimat Magyarországon orvosi egyetemen szeretném folytatni, ezért ott is kell érettségiznem.
Emelt szintű kémiai és biológia érettségire milyen felkészítő könyveket ajánlanátok? Olyan könyveket keresek, melyek tényleg hasznosak és segítenek.
2019. okt. 24. 19:30
1/9 anonim válasza:
Könyvet nem tudok ajánlani, de szerintem bármelyik tankönyv megfelel.
Az Oktatási Hivatal honlapján megtalálod a régebbi feladatlapokat javítási útmutatóval együtt, ezeket érdemes gyakorolni:
A kémia gyakorlati részének elsajátításához mindenképpen tanár és labor kellene, de ha nem megy, akkor esetleg ezeket a videókat lehet nézegetni (de szerintem ez nem elég ahhoz, hogy élesben is el tudd végezni majd a kísérletet):
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Kémiából az érettséginek van írásbeli, szóbeli és gyakorlati része is?
2019. okt. 24. 20:46
3/9 anonim válasza:
Írásbeli és szóbeli részből áll, a kísérlet bemutatása a szóbeli keretén belül történik. De vannak olyan kísérletek is, amiket nem kell bemutatni, mert "veszélyesek", szóval ha ilyet húzol ki, akkor csak el kell mondanod, hogy hogyan csinálnád a kísérletet.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszodat! :)
2019. okt. 24. 21:56
5/9 anonim válasza:
Mozaikos könyveket vegyél, azok nagyon jók, még plusz dolgok is vannak benne.
6/9 anonim válasza:
Én is a Mozaikot ajánlom, plusz Ötösöm lesz kémiából és Villányi feladatgyűjtemény
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ezeket a könyveket melyik könyvesboltban tudom beszerezni?
2019. okt. 25. 19:22
8/9 anonim válasza:
A Mozaikos könyveket legjobb tudásom szerint nem lehet üzletekben kapni, rendeld meg az oldalukról. Egyébként nem nagy kunszt beírni Googlebe és kikeresni a hozzád legközelebbi boltot, ahol kapható.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2019. okt. 27. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!