Felvettek anglisztikára. Most kell választanom, hogy anglisztikát vagy amerikanisztikát akarok tanulni. Szerintetek melyik legyen?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 21:30
2/7 anonim válasza:
Tudjuk mi, hogy mi érdekel jobban? Nem.
3/7 anonim válasza:
Mi válasszunk neked?
Döntsd melyik kultúra, melyik angol jön be jobban.
4/7 anonim válasza:
Én az amerikai angolt kedvelem jobban.
7/7 anonim válasza:
Az én sulimban anglisztikán sokkal több volt a nyelvészet, amerikanisztikán pedig az irodalom. Végül én anglisztikán maradtam, mert jobban érdekelt, és a legtöbb barátom is anglisztikán maradt, nem mentek át amcsira. De ezt tényleg neked kell érezned, hogy melyiket akarod még féléveken át tanulni... Vedd figyelembe elsősorban az érdeklődési körödet, a tanári gárdát (kik tanítanak amcsin,és kik anglisztikán)stb. Ezek sokat segíthetnek a döntésben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!