Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Wesley János Lelkészképző...

Wesley János Lelkészképző Főiskolás tanuló van itt?

Figyelt kérdés
Beszélhetnék az iskoláról (persze olyanok is írhatnak akik nem gólyák :) szívesen vesszük a tapasztalatokat) Van köztetek olyan, aki jön gólyatáborba?
2010. júl. 28. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen a suli? Pedagógia szakra készülök ide idén.:) Köszi!
2012. febr. 22. 17:14
 2/6 anonim válasza:

Eleinte megijedtem, hogy hol is van a suli, a 8.kerületben, meg a hajléktalanok.. végül is nem annyira para a környék ha többen megyünk haza, de sokszor megyek egyedül és nappal szerintem nem veszélyes. Továbbá a suli tanárai, diákjai eleinte nagyon szimpatikusak voltak, meg az oktatási hozzáállás, aztán ahogy így kezd év vége lenni.. lehet inkább félbeszakítom itteni pályafutásom, kezd annyira nem szimpatikus lenni ez az egész rendszer, azt hittem a Wesley más, vhogy "normálisabb" de tévednem kellett ugyanolyan arcra osztályozós mint pl. egy bgf vagy egy elte.. Inkább elkezdtem volna érettségi után egy szakmát, jobban járnék lelkileg és anyagilag is!

Köszönöm Wesley János Főiskola, hogy szétszeded az idegrendszeremet!

2012. máj. 29. 12:05
 3/6 anonim válasza:
én szeretem :) családias, jó hangulatú, nekem a tanárokkal sincs problémám :) szeretek bent lenni, és a környék se olyan gáz mint aminek ki van kiálltva
2012. júl. 22. 09:39
 4/6 anonim válasza:
a gólyatábor meg király volt XDDDDDDDDDDD mindenképp menjetek el elsősök idén ha felvesznek :DDDDD
2012. júl. 22. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Háát,holnap kiderül,hogy felvesznek-e...:)de remélem!Pontokat holnap mikortól és hol tudom nézni a felvin? Köszi!
2012. júl. 23. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Már utánaolvastam este 8kor stb stb... Kedves 2.! Tegnap írtam valahol Neked,"Kedves 3.!" kezdettel és tényleg érdekel illetve nagyon várom a választ arra,mi ez a konkrét ellenszenv a Wesley-el... Köszi!:)
2012. júl. 24. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!