Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy kell elképzelni egy...

Hogy kell elképzelni egy főiskolás órarendet?

Figyelt kérdés

Úgy pl. mint egy középiskolásat? Vagy hogy?

Már készülök lélekben a reggeltől estig a suliban vagyok dologra....Így lesz?

Vagy netán lesz olyan mikor kevés órám lesz?

2010. szept. 1. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég változó, szinte bármi lehet.

Lehet olyan nap, amikor reggel nyolctól este nyolcig, de lehet olyan is, hogy tíztől tizenhatig. Sőt, lehet szabadnap is. Az órarendben megszokott dolog az órák ütközése, de a lyukasórák is.

Milyen szakra mész? A hosszú napok rendszerint a laborok eredményei. A laborórák kéthetente szoktak lenni. Közben ki lehet menni nemcsak vécére, hanem enni is.

2010. szept. 1. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz több órád az egyetemen a tanrend szerint, mint a középiskolában. Kivéve, ha nem szervezed másként.
2010. szept. 1. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:

változó. úgy néz ki, amilyen kurzusidőpontokat fel bírsz venni a tárgyhoz, lehetőleg ütközésmentesen

én a teljes napos órarend összeállítást részesítem előnyben, mert a koliban lehetetlen tanulni délután, és főleg este.

Így csütörtök-péntek-szombat-vasárnapom szabad, akkor hazamegyek, és itthon, békésen tanulgatok.

Erre mondják, hogy "sűríti" magát.

2010. szept. 1. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:

kész órarendet kapunk ebbe a félévbe szal szerintem nemnagyon lesz variálgatásom...

most még....

Nha maj köv félévtől már mi írjuk!

2010. szept. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!