Tudtok mondani a Karinthy Frigyes Gimnáziumhoz hasonló szintű iskolákat?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten kéttannyelvűre gondolok, csak ami tanulmanilag hasonló szinten van. Ja és budapesti gimnáziumokra gondolok.2020. máj. 1. 11:17
1/4 anonim válasza:
Xantus János Gimnázium. DNG(német nemzetiségi), Károlyi Mihály(spanyol kéttan), Kölcsey (francia kéttan, emelt angol).
2/4 anonim válasza:
Keress rá a legjobb budapesti gimnáziumokra!
Ha jól emlékszem akkor a Karinthy a 10. hely körül van.
3/4 anonim válasza:
A xantus felejtős, a Dng egy nagyon jó iskola,a Károlyi nagyon szivatós a spanyollal, nagyon nyomják. Szerintem a fentebb említettek közül a Dng a legjobb. Az is van legelőrébb a rangsoron:)
Egyébként hova fogsz menni? Én dng-s leszek, és nem elfogultsággal beszéltem róla, tényleg szuper suli.
4/4 anonim válasza:
Szerintem az Eötvös, Toldi, Trefort és Apáczai simán hasonló szinten van.
Az összes előttem valaszolo kéttannyelvűeket írt, holott a kérdező nem ilyeneket kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!