Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van itt olyan aki a tankönyvei...

Van itt olyan aki a tankönyveit, munkafüzeteit stb. papírgyűjtésbe adja?

Figyelt kérdés
Tanév végén vagy mindenévben

#tankönyv #munkafüzet #papirgyujtes
2020. ápr. 30. 07:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Az vét a NER ellen!
2020. ápr. 30. 07:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az nagyon buta ember. A következő év elején sokszor nyúl vissza a tanár az előző év anyagához, felfrissítésként és azért, hogy összefűzze az egyébként együvé tartozó tananyagot, amit csak az év vége vágott szét.

És nem ismerem a NER törvényt, de a józan eszem azt mondja, hogy ha már rég nem vagyok iskolás, és valóban nem kellenek a könyveim, füzeteim senkinek, akkor sem a papírkukába dobom, hanem odaadom szegényebb sorsú gyereknek - legalább a könyveket.

Nekem még mindig megvannak a könyveim, pedig lassan a sokadik generáció nőtt fel azóta, amióta én a padokat koptattam.

2020. ápr. 30. 08:24
 3/4 anonim válasza:

nekem az ÖSSZES általános és középiskolás nyaram azzal kezdődött hogy mintegy rituális jelleggel tanévzáró és az összes adott évi tankönyv füzet egy nagy zacskóba be és le a kukába az egész. És amikor berepült a kukába akkor indult a nyár!

És lehet pofázni hogy értelmes ember ilyet nem tesz-azóta már diplomáztam, így sok hátránya nem volt.

AZ egyetemen ilyen már nincs mert itt csak e-jegyzet van( pdf stb) még kidobni sincs mit.

2020. ápr. 30. 10:29
 4/4 anonim válasza:
Szerintetek beadjam?
2020. aug. 13. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!